SATS söker en positiv och glad Ekonomiassistent!

SW · Ekonomi · 30 dec

Om jobbet

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

SATS är nu på jakt efter en noggrann och prestigelös Ekonomiassistent till deras team med ansvar för löpande bokföring av deras nordiska träningscenter. Du blir en del av en avdelning i en ung miljö med entusiastiska och duktiga kollegor. Shared Service Center ansvarar för bokföringen av koncernens samtliga träningscenter i Sverige, Norge och Finland.


Arbetsbeskrivning

  • Ansvar för löpande bokföring av kort-, kontant- och friskvårdsinbetalningar.
  • Kontaktperson gentemot nordisk centerpersonal och kundservice
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Avstämningar av transaktionsintensiva balanskonton, mestadels via externt avstämningsprogram
  • Omsättningsrapportering
  • Behjälplig vid revisionsförberedelser
  • Bidra till en effektiv dialog och vidareutveckling av rutiner för center och servicekontor
  • Projektarbete vid behov
Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har kassavana eller någon erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent., samt att du har en avslutad yrkesutbildning eller kandidat inom ekonomiområdet.
Vidare ser vi gärna att du är prestigelöst, ansvarstagande och har en vilja att prestera.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW och med start omgående, därefter finns möjlighet för överrekrytering till kund. Arbetstid dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Paola Bustos på 08-407 55 61
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!