Säsongsarbete inom snöskottning

Be-Mannix · Övrigt · 10 dec

Om jobbet

Till vintersäsongen söker vi nu ett 50-tal snöskottare till vår uppdragsgivare Dirigo Fastighet & Förvaltning. Skottningen sker endast på mark, ej på tak.

Erfarenhet av snöskottning sen tidigare ser vi som fördelaktigt men inget krav. Att arbeta som snöskottare kommer kräva en god fysik, uthållighet samt bra laganda och samarbetsvilja. Vi söker framförallt dig som vill ha ett extraarbete och antigen studerar, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Skottningen kommer utföras i Stockholms södra ytter- närförorter där du delas in i team och där varje team ansvarar för utsedda områden.

Arbetstiderna kommer att variera så vi ser att du som söker är flexibel gällande obekväma tider och inställelsetid.

Omfattning: Under snöfallen jobbar du heldagar måndag-fredag, dock kan kvälls- och helgarbete även förekomma beroende på hur mycket snö som faller. De dagar som är uppehåll kan man få arbeta i våra övriga verksamheter inom lager, transport och industri.

Lön: Timlön, ersättning för eventuell Ob/Övertid samt helger enligt kollektivavtal. Tillsättning sker under november månad och beräknat behov fram till februari-mars. Då vår kund Dirigo Fastighet & Förvaltning även tillhandahåller tjänster inom bland annat mark/trädgård finns goda möjligheter att fortsätta i deras övriga verksamhet efter vintersäsongen!

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär i huvudsak att skotta/forsla bort snö och is från marken. Vi förutsätter att du som söker trivs med att arbeta utomhus och klarar av att arbeta längre dagar då snöfallen kan variera.

Arbetskläder och all nödvändig skyddsutrustning som handskar, varselväst och snöslungor står vi som arbetsgivare för.

Kvalifikationer:
Då kommunikation och förstå instruktioner är viktiga delar av arbetet ska du vara svensktalande i tal och skrift.

B-körkort är mycket fördelaktigt men inget krav.

I bra fysiskt form då arbetet är krävande och ganska tungt emellanåt.

Hur söker jag?
Du söker detta jobb genom att delta i vår rekryteringsträff som kommer hållas på Arbetsförmedlingen i Farsta fredagen den 21 oktober som startar kl 09:00. Adress till arbetsförmedlingen är Farstaplan 2, 123 47 Farsta.

Ta med cv samt personligt brev till denna träff!

För eventuella övriga frågor kring kontakta oss på 08-555 687 00 och fråga efter Thomas Olsson.

Hoppas vi ses den 21/10, varmt välkomna!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
50
Yrkesområde
Övrigt
Kontakt

Mejla eller ring Thomas Olsson, 08-555 687 00

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Be-Mannix AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi hjälper dagligen företag med personal inom våra affärsområden lager, transport, industri samt kontor/administration. Via nära samarbetspartners kan vi även hjälpa till med bud- och fjärrtransporter. Vi sitter i lokaler i Årsta, söder om Stockholm.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1 oktober 2015 och innehar kollektivavtal med alla LO-förbund, samt Unionen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se