Säsongsarbete inom snöskottning

Be-Mannix · Övrigt · 24 jan

Om jobbet

Till vintersäsongen söker vi nu ett flertal snöskottare till vår uppdragsgivare Dirigo Fastighet & Förvaltning. Att arbeta som snöskottare kommer kräva en god fysik, uthållighet samt bra laganda och samarbetsvilja. Vi söker framförallt dig som vill ha ett extraarbete och antigen studerar, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi erbjuder
Som konsult hos Be-Mannix erbjuds du
  • En marknadsmässig lön
  • Trygga villkor via arbetsgivarorganisationen Almega
  • Tjänstepension hos FORA
  • En engagerad konsultchef som är mån om din utveckling
Är det här en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Kvalifikationer
Du som söker har...
Goda kunskaper i det svenska språket
God fysik
En flexibel inställning till arbetet
B-körkort är meriterande, men inget krav.
Vi förutsätter att du som söker trivs med att arbeta utomhus med fysiskt krävande arbete.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att skotta/forsla bort snö och is från marken. Skottningen sker endast på mark, ej på tak. Du kommer tilldelas arbetskläder och få tillgång till verktyg och snöslunga i arbetet.

Skottningen kommer utföras i Stockholm med närförorter där du delas in i team och där varje team ansvarar för utsedda områden.

Arbetstiderna kommer att variera så vi ser gärna att du som söker är flexibel gällande obekväma tider och inställelsetid.

Under snöfallen jobbar du heldagar måndag-fredag, dock kan kvälls- och helgarbete även förekomma beroende på hur mycket snö som faller. Under dagar när ingen snö har fallit finns möjlighet att jobba med andra uppdrag inom lager, bygg eller industri.

Du får timlön, OB- och övertidsersättning enligt kollektivavtal. Vår kund Dirigo Fastighet & Förvaltning även tillhandahåller tjänster inom bland annat mark/trädgård finns goda möjligheter att fortsätta i deras övriga verksamhet efter vintersäsongen!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Säsongsjobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Övrigt
Kontakt

Mejla eller ring Thomas Olsson, 08-555 687 00

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Be-Mannix AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi hjälper dagligen företag med personal inom våra affärsområden lager, transport, industri samt kontor/administration. Via nära samarbetspartners kan vi även hjälpa till med bud- och fjärrtransporter. Vi sitter i lokaler i Årsta, söder om Stockholm.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1 oktober 2015 och innehar kollektivavtal med alla LO-förbund, samt Unionen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se