SAP-konsulter till Skye Consulting

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du verksam inom SAP och funderar på nästa steg i karriären? Skye Consulting söker SAP-konsulter som vill vara med och göra skillnad i företagets resa framåt. Vi har nyligen rekryterat en SAP-konsult till Skye Consulting och söker nu en ytterligare. Hos Skye Consulting får du som SAP-konsult jobba med intressanta kunder och projekt, och du får även möjlighet att påverka det interna strategiarbetet. Företaget består av ett gäng mycket seniora konsulter med mellan 7 och 20 års SAP-erfarenhet som jobbar i en trivsam och utvecklande miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Låter det som en match för dig? Sök i så fall tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Skye Consultings räkning SAP-konsulter då företaget expanderar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av av Skye Consulting.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skye Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som SAP-konsult kommer du arbeta med rådgivning till Skye Consultings kunder som består av företag med starka varumärken. Rådgivningen kommer i grunden ske kring standardlösningar men i ditt arbete kommer det ingå att ta det vidare ett steg framåt, att fånga upp behov som inte är uttalade och ge kunder förslag på verksamhetsutvecklande åtgärder.

Du kommer i din roll att snabbt komma ut i projekt samtidigt som du självklart kommer få stöttning i form av introduktion, kompetensnätverk samt internt mentorskap. För Skye Consulting är det viktigt att medarbetarna trivs och mår bra och företaget jobbar därför aktivt med att ha ett bra medarbetarerbjudande där det ingår spännande aktiviteter såsom resor och andra äventyr. Skye Consultings företagskultur och värderingar genomsyras mycket av sunt förnuft. Du kommer jobba i en trivsam och utvecklande miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Då företaget växer kommer du med din insats få möjlighet att påverka internt i vägen framåt.

På Skye Consulting i Sverige jobbar idag 21 mycket seniora konsulter med mellan 7 och 20 års SAP-erfarenhet och företaget vill nu växa med ytterligare medarbetare. Inom Skye Consulting i Norge finns även ytterligare 75 anställda.

Du kommer i din roll:

* Jobba med rådgivning inom SAP. Skye Consulting jobbar inom hela SAP-området utom HR. Störst fokus har Skye Consulting dock på Mobilitet (user experience), Supply chain, BI (inom SAP), Purchase to Pay och Hana.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet i rollen som SAP-konsult och vill ta din karriär vidare till nästa steg.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med SAP.
  • Har flytande kunskaper i svenska och engelska då du kommer kommunicera på dessa språk i tjänsten.
Det är meriterande om du har en akademisk examen men det är inget måste om du har rätt profil i övrigt.

Tjänsten kräver även att du har möjlighet att resa då Skye Consulting har kunder utanför Stockholmsområdet. Företaget har dock som mål att resa så lite som möjligt och det finns möjlighet till viss flexibilitet. De flesta resorna är förlagda tisdag-torsdag.

Som person är du driven, ödmjuk och positiv. Vidare är du bra på att se möjligheter samt har en förmåga att skapa förtroende hos andra människor i din närhet.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Stockholm eller Göteborg, vissa resor i tjänsten kan förekomma.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Skye Consulting är ett företag som jobbar med rådgivning inom SAP. Företaget består av ca 100 anställda i Sverige och Norge och har en kundbas bestående av företag med starka varumärken.