Om jobbet

Att arbeta som saneringstekniker är ett väldigt mångsidigt jobb.

Man sanerar efter bränder, vattenskador i huvudsak men även rivning, evakuering, klottersanering & specialsanering ingår i vanliga arbetsuppgifter.

Vi hjälper våra skadedrabbade kunder som oftast råkat ut för en stor personlig tragedi. Genom att snabbt vara på plats och sköta det praktiska, såsom evakuera möbler för att snabbt komma igång och sanera fastigheten.

För desto snabbare vi agerar desto snabbare kan de skadedrabbade återgå till sitt vanliga liv. Det är då en viktig grundsten i vår verksamhet att våra medarbetare känner empati och vill då göra sitt bästa varje dag.

Det är ofta varierade arbetsuppgifter på REFIX. Man lär sig mycket och ställs inför problemlösningar nästan dagligen. Det finns alltid en erfaren medarbetare som hjälper till vid behov men vi ser gärna att våra nya vågar testa sin egna vägar.

Vi på REFIX har en vision om att bli sveriges bästa arbetsplats och dit kan vi bara nå med rätt inställning. Så har du driv, engagemang och vill ha kul på jobbet så tveka inte, skicka in en ansökning redan idag.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

REFIX Avfuktning & Skadesanering erbjuder tjänster inom avfuktning och skadesanering i Stockholm och mälardalen. I närmare 30 år har vi gett vår service till försäkringsbolag, fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner. Vårt uppdrag är att "rädda tid och ekonomiska värden". Det innebär att sätta in rätt resurser och kompetens för den aktuella skadan direkt.

Normalt besiktigar vi en skada samma dag den anmäls och påbörjar arbetet efterföljande dag. Vi har dessutom jourverksamhet dygnet runt för akuta fall, oftast förekommande är vattenskador.Med vårt breda nätverk av professionella företag kan vi även erbjuda våra kunder totalentreprenad.

Vi tror på hållbar företagsamhet och är kollektivavtalsanslutna samt kvalitets- och miljöcertierade enligt ISO9001/ ISO14001 sedan flera år.

Vår serviceinriktade personal är vår största resurs och är delaktiga i att utveckla oss som leverantör, partner och saneringsföretag.


Hitta hit

Visa var