Säljsupportagent till ny avdelning på expansivt bolag!

Om jobbet


Säljsupportagent till ny avdelning på expansivt bolag!


Brinner du för att jobba med kundvård, relationsbyggande och försäljning? Är du van vid att ha många bollar i luften och kan ta stort eget ansvar? Vår expansion fortsätter och nu letar vi efter dig som vill vara med och bygga upp vår nya avdelning, Säljsupport, från grunden!

Varför Auto1.com?
Auto1 är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa med närvaro på 21 marknader och med fler än 2 000 medarbetare globalt. På vår onlinemarknadsplats, Auto1.com, marknadsför och säljer vi tusentals bilar dagligen. Genom vår smarta och innovativa tjänst erbjuder vi B2B-partners marknadens mest effektiva och säkra alternativ för bilköp. Vi fortsätter nu vår kraftiga expansion och söker därför fler drivna och professionella kollegor som vill vara en del av det passionerade team som revolutionerar bilbranschen i norden!

Din roll
I rollen som Säljsupportagent är du en del av ett helt nytt team där ni tillsammans bygger upp och ansvarar för support- och merförsäljning gentemot våra B2B-kunder (bilhandlare). Det innebär att du hanterar och löser kundärenden mot befintliga företagskunder. Du ansvarar för att ge utomordentlig service, säkerställer hög kundnöjdhet och all administration om och kring bilförsäljningen.

Din kompetens
Det här är en roll för dig som värdesätter kundvård och relationer samt har ett driv att alltid leverera den bästa kundupplevelsen. Rollen kräver god kommunikativ förmåga och du bör att ha ett stort intresse av att arbeta i nära kontakt med våra kunder. Vidare är du lösningsorienterad, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Intresse för och erfarenhet av försäljning och merförsäljning är starkt meriterande.

Du har gymnasiekompetens och har troligen arbetat i en kundnära roll tidigare, kanske inom kundservice eller försäljning. Förutom utmärkta kunskaper i svenska känner du dig också bekväm med engelska i tal och skrift. Har du ett bilintresse är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Vi håller till i fina, ljusa lokaler på Östermalm, Stockholm.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Jennifer Pettersson, på 073-510 27 47 alternativt Beatrice Lönnqvist, på 070-860 46 91. Det går också bra att maila dina frågor till rekrytering@vkdb.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 21 marknader med fler än 50 kontor. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt internetföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den nordiska marknaden, och av den anledningen söker vi nya medarbetare.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var