Säljsupport till världsledande företag inom industri

Om jobbet

Säljsupport till världsledande företag inom industri

Är du kommunikativ och lösningsorienterad? Har du goda erfarenheter av support med fokus på order och beställning? Då har vi på Adecco Office&HR uppdraget för dig!

Om tjänsten
I rollen som Säljsupport kommer du vara behjälplig vår slutkunds säljare och återförsäljare med produktfrågor, leveranstider och prisuppgifter. Du kommer också hantera orderläggning, fakturering samt tillhörande administration i affärssystemet SAP. Vidare kommer du att ansvara och regelbundet följa upp lokalt säljlager.

Du kommer arbeta i ett team på 6 personer.

Om dig
Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå och/eller relevant arbetslivserfarenhet av liknande tjänster. Du har vana att jobba i SAP samt Microsoft Office.
Då rollen innefattat mycket kontakt med både externa och interna parter ställs det höga krav på samarbetsförmåga och kommunikation.

Har du kunskaper och erfarenhet i nom försäljningsekonomi; kostnads-, pris- och marginalberäkningar kommer du snabbt komma in i rollen.

Om anställningen
Tjänsten som Säljsupport är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos vår slutkund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.