Säljsupport

Om jobbet

Jobbeskrivning

Som säljsupport kommer du att kontakta företagskunder om en unik produkt på marknaden. Det är ett spännande jobb med bra kontakter att knyta, ett perfekt "boot camp- uppdrag" för att erhålla erfarenhet av kundtjänst och försäljning! Du får mycket coachning och pepp för att förfina din teknik och för att uppnå dina mål.
Uppdraget är under fyra månader och efter det finns det god möjlighet att avancera inom ett annat Uniflex-uppdrag där du kan bygga en långsiktig karriär.

Arbetsuppgifterna innebär att prospektera och marknadsföra vår kund, samt hitta försäljningsmöjligheter! Kunskaperna kommer du kunna ta med dig livet ut och vidare i din karriär.

Du kommer till exempel att:
  • Över telefonen presentera, informera
  • Bearbeta nya och befintliga kunder
Detta är en perfekt chans för dig som vill jobba med och utvecklas inom B2B samt få värdefull kunskap inom området!
Du kommer att arbeta inom ett etablerat företag på den svenska marknaden och det finns mycket kunskap inom företaget för dig med rätt driv att ta del av. Försäljningserfarenhet är någonting som är högt meriterande för många framtida roller på arbetsmarknaden, ta chansen att få erfarenheten här!

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av kundkontakt över telefon
  • Har god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift då du kommer att föra säljsamtal med kunder både över telefon och via email.
Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, men viktigast är din positiva inställning och vilja att nå målen tillsammans med teamet. Du förstår vikten av goda kundkontakter och tycker om att jobba målfokuserat.

Som person är du tävlingsinriktad och ser fram emot att skaffa dig mer kunskap inom försäljning. Vidare är du social, har lätt för att komma in i nya grupper samt har en positiv attityd som smittar av sig.
Du ska vara en nyfiken och ambitiös person som tar för dig av de arbetsuppgifter som finns och frågar om du behöver hjälp från kollegor.

Tjänsten är på heltid mellan 19 sept - 16 dec.
Ansökan redan idag då rekrytering sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.