Säljledare

Om jobbet

Volkswagen Stockholm, Hammarby

söker en

Säljledare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär att leda och fördela det dagliga arbetet tillsammans med Försäljningschef samt med stort engagemang jobba med kundnöjdhet, processer och coaching av säljarna. Säljledarens roll är, förutom att vara ett föredömde, att tillsammans med Försäljningschef administrera och utveckla affären till nästa nivå.

I tjänsten ingår även försäljning till konsument och företag, samt kundbearbetning.

Kvalifikationer

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet inom bilförsäljning med goda resultat samt tidigare erfarenhet från en ledande roll. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har arbetat självständigt med kundbearbetning samt säljfrämjande aktiviteter/events. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Det är meriterande om du kunskaper i säljstödssystemet SAMS. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du initiativrik, engagerad och har en stark känsla för att göra affärer och utveckla människor. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer. Det viktigt att du är prestigelös och låter andra växa omkring dig. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina medarbetare och kunder. Du är mål- och resultatorienterad. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 20 december.

Som anställd hos oss, sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STVW16-236-14 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Niklas Eldh på 08-503 332 23 alternativt via mail: Niklas.Eldh@vwstockholm.se

Rekryteringsprocessen sker löpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsterna snarast.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Niklas Eldh, 08-503 332 23

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget