Säljledare / Sales Supervisors till Duty Free Shops på Arlanda

Dufry · Försäljning · 4 nov

Om jobbet

Vi på Dufry söker nu fem Säljledare/Sales Supervisors till våra butiker på Arlanda! Vi söker dig som brinner för försäljning samt att motivera och leda andra. I våra butiker passerar drygt 61 000 resenärer varje dag, vilket ger stora möjligheter att utveckla både dig, dina medarbetare och din butik. Hos oss kommer du att arbeta med världsledande varumärken och inspireras av att jobba i en miljö som präglas av förändring, rörelse och liv.

Om tjänsten som Sales Supervisor
Som Sales Supervisor engagerar och motiverar du våra medarbetare för att butiken, som ett team tillsammans, ska ge kunderna en köpupplevelse genom god service och genom att överträffa kundernas förväntningar. Du arbetar aktivt för att driva butikens försäljning och ansvarar för att kunderna ska uppleva en inspirerande butiksmiljö. I tjänsten arbetar du även aktivt med Dufry +1 programmet för att coacha och utveckla våra medarbetare. Vidare rekryterar och introducerar du nya medarbetare till ditt team så att dessa snabbt kommer in i sin roll. En viktig del av ditt arbete är att driva försäljning och service. Beroende av vilken butik du kommer att arbeta i består personalgruppen som du ansvarar för av mellan 5-15 medarbetare. Du rapporterar till en av våra Shop Managers.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är varierande. Du behöver kunna arbeta mycket tidiga morgnar och sena kvällar/nätter då våra butiker har öppet större delen av dygnet, 365 dagar om året. Detta förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil.

Din Profil
Vi ser att du har några års erfarenhet från en liknande arbetsledande roll sam att du har arbetat aktivt i med service och/eller försäljning. För att lyckas i rollen som Sales Supervisor trivs du i en miljö med högt tempo och är trygg i ditt beslutsfattande och ditt ledarskap. Du är kommunikativ och driven samt har förmågan att lyfta och utveckla dina medarbetare. Du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt. Du har även lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska såväl som på svenska. Ytterligare egenskaper som är viktiga för att lyckas i denna roll är:
  • Positiv attityd och förmåga att se möjligheter
  • Professionellt agerande och hög integritet
  • Kundfokus
  • Engagemang och handlingskraft
  • Lagspelare
  • Strukturerad, lösningsorienterad samt resultatorienterad
Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 4 november 2016. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viviane Helminen på 0768-61 98 53.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Butik
Serviceyrken
Kontakt

Ring viviane.helminen, 0768-61 98 53

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2 200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetare cirka 350 medarbetare i företaget som här driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Stockholm - Bromma, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym och kosmetik, vin och tobak samt accessoarer.