Säljare till vårt inhouse team

Om jobbet

Företaget


Tryggsam grundades 2013 ur idén att alla ska ha råd med en tryggare vardag. Sedan dess har vi hjälpt kunder att utöka sina befintliga eller obefintliga skydd i hemmet och privat. Vi balanserar hela tiden vikten av att kunden ska få bra kvalité till ett bra pris vilket har visat sig vara enormt uppskattat. Vårt mål är att vi ska bli störst i norden och hoppas att du vill vara delaktig i det målet.

Vilka söker vi till tjänsten?

Alla som vill arbeta under eget ansvar inom försäljning och som gillar att ha löpande kundkontakt. Är du social och gillar att skapa nya kontakter så kommer du att passa rätt in bland dina nya kollegor i teamet.

På Tryggsam försöker vi ständigt att utveckla dig så att du hittar nya smarta sätt att öka din försäljning. Har du hög arbetsmoral så kommer du inte ha att några utmaningar med att nå kraven. Erfarenhet är en merit, men inget krav.

Vad gör man på jobbet?

Som säljare på Tryggsam kommer du arbeta med att sälja Tryggsams tjänster till privatpersoner i Sverige. Du kommer själv att kontakta kunderna för att presentera lösningar som är anpassade för dem med telefonen som hjälpmedel. Därför behöver du alltid vara på tå och kreativ för att få kunden att förstå hur vi löser deras utmaningar.

Vi tycker om dig som är:
- Socialt utåtriktad och älskar att prata - Älskar att vinna - Alltid vill framåt och utveckas

Vi tycker extra mycket om dig som har jobbat med:
  • Sälj på telefon eller face-to-face
  • Winback
  • Kundservice
Vi älskar dig som:
- Alltid har leendet med sig

Arbetstider
Måndag - Fredag
08:45 - 17:00

Lön
Fast lön + Provision (Utan tak)

Ort
Stockholm

Arbete
Innesäljare, Säkerhetsrådsgivare

Ansökan

Skicka din ansökan idag till hr@tryggsam.se

Sökord: AM Account manager innesäljare säljare säljjobb sälj försäljare säljare försäljning TM Telemarketing callcenter eventsäljare event telecom AM Account manager innesäljare säljare säljjobb försäljare säljare försäljning TM Telemarketing eventsäljare event telecom Stockholm Nacka Försäkringar Försäkring Larm hemlarm brandlarm försäljning Henriksdal telefonsäljare, telefonförsäljning, telefonsäljare, telemarketing
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget


Hitta hit

Visa var