Säljare till väletablerade E-handelsföretaget Brabyggare på Stureplan

Om jobbet

Det här är tjänsten för dig som vill ha en ny utmaning inom försäljning i ett rutinerat team på ett väletablerat bolag. Med din motivation och positiva inställning tillsammans med stöttningen från BraByggare kommer du att ha rätt förutsättningar att lyckas i den här rollen! Läs mer om tjänsten:

Information om uppdraget

E-handelsplattformen Brabyggare befinner sig i en tillväxtfas och Academic Work söker nu för deras räkning två innesäljare till deras kärnverksamhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BraByggares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Brabyggare.

Arbetsuppgifter

BraByggare ägs av Beijer Byggmaterial och Villaägarnas Riksförbund och är ett e-handelsföretag som knyter ihop konsument med kvalitetssäkrade hantverkare inom byggbranschen. Om en konsument behöver hjälp med exempelvis en renovering av badrummet kan de gå in på BraByggare.se och söka fram byggföretag som kan hjälpa dem med arbetet. Konsumenten kan bland annat läsa information om byggbolaget, läsa referenser och recensioner om tidigare jobb, samt kvalitetssäkring från BraByggare.

Som säljare på BraByggare kommer du att via telefon kontakta företag inom byggbranschen för att sälja in BraByggares tjänst. Inledningsvis får de gratis prova-på, därefter betala för abonnemang för att synas på BraByggare.se, samt få kontaktuppgifter till konsumenter som lämnar intresseanmälan som ger direkta affärsmöjligheter. Du kommer att arbeta med flera kunder samtidigt och processerna kan ta allt från en vecka till ett par månader.

I tjänsten kommer du till exempel att:
 • Prospektera fram nya kunder, samt utgå från listor på telefonnummer till kunder
 • Ringa på kalla kunder och bygga upp en egen kundstock
 • Skriva offerter, samt skicka dessa per mail
 • Äga kunden, följa upp om hur det går, merförsälja utökat abonnemang och utbildningskurser
Tjänsten passar dig som drivs av försäljning och ser möjligheten att utvecklas inom branschen! Du kommer att arbeta med ett härligt team på sju personer som sprider god stämning och mycket humor. Säljarna har arbetat där i 2-5 år och har mycket erfarenhet som de gärna delar med sig av. Du kommer få en god introduktion och stöttning under inledningsfasen och successivt öka målen med tiden, samt utvecklingskurvan.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av utgående försäljning
 • Har fullgjord gymnasial utbildning
 • Har mycket god förståelse för det svenska språket då all försäljning och offertskrivande sker på svenska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Som person är du orädd och trivs i nya situationer. Du har en mycket god förmåga att motivera dig själv för att uppnå dina mål och du är en tävlingsmänniska som strävar efter att hela tiden bli bättre på det du gör. Vidare är du uthållig och håller blicken långt fram för att uppnå dina resultat. Dina kunder kommer vara raka i sin kommunikation och därför ser vi att även du har en god kommunikativ förmåga. För att trivas i teamet uppskattar du humor och en skämtsam stämning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast del + provision från första sålda kronan
 • Placering: Stureplan, Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 mars

Om företaget

BraByggare hjälper beställare att hitta bra hantverkare och byggföretag att hitta bra byggprojekt. Företaget grundades 2006 av entreprenörer och sedan april 2016 så är bolaget ett samägt dotterbolag till Villaägarnas Riksförbund och Beijer Byggmaterial.
Brabyggare gör det enkelt och tryggt för beställare att hitta bra hantverkare. Som beställare kan man lägga upp en gratis förfrågan och få upp till 6 snabba svar från hantverkare i närheten. De kvalitetssäkar alla medlemsföretag för att göra det tryggare för dig. Företagen har även profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb för att skapa en högre kvalité hos BraByggare.