Säljare till träningsföretag

PerformIQ · Försäljning · 28 feb

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Som säljare kommer du arbeta på kundens servicekontor i Stockholm.
Du jobbar med telefon som ditt främsta verktyg och dina arbetsuppgifter består av att värva nya medlemmar samt kontakta befintliga medlemmar. Det finns möjlighet att växa i din säljroll och ta stort ansvar för att leverera mot satta mål. Du kommer arbeta i ett starkt, engagerat team som peppar och höjer varandra. Möjlighet till interna utbildningar och interna traineeprogram finns.

Krav på person

Som person trivs du i en miljö med mycket energi, trevliga kollegor och ständigt nya utmaningar och roliga tävlingar. Du är en tävlingsmänniska som har lätt att fokusera på uppsatta mål och kommer ha ett individuellt budgetansvar. Du har minst en gymnasiekompetens, goda kunskaper i Svenska och engelska och god datorvana.
Som person är du:
  • En lagspelare som är van att ta ansvar
  • Driven och resultatinriktad
  • Positiv med hög social kompetens
  • Bra på att lyssna på kundens behov och kreativ
  • Lösningsorienterad och energisk.
Vi utgår från att du delar vår starka passion för träning och hälsa tillsammans med ett intresse av personlig utveckling.

Om PerformIQ

Sökord: Träning, hälsa, gym, säljare, innesäljare, PT
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Start: Omgående
Arbetstid: Heltid, kontorstider
Plats: Stockholm, Sundbyberg

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Verksamhetskonsult.
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Konsultchef Johanna Nyqwist 073-353 75 19. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.