Säljare till TeamEngine

TeamEngine · Försäljning · 28 feb

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du säljare med ett tekniskt intresse och följer med i den digitala utvecklingen? Då ska du söka tjänsten som säljare på TeamEngine, en utvecklande roll där du får ta eget ansvar och möjlighet att växa med företaget.

Som säljare hos TeamEngine kommer du arbeta med att kontakta potentiella kunder över telefon och boka dem för ett möte. Du kommer främst att sälja TeamEngines styrelseprotal och på plats hos kund demonstrerar du produkten och presenterar affärsupplägg. Du sköter hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut och uppföljning. Du kommer arbeta i en positiv miljö tillsammans med 15 drivna kollegor som alla strävar efter att utveckla företaget och få det att växa ytterligare.

Krav på person

Som person är du är du utåtriktad, kommunikativ och har en pedagogisk förmåga då du kommer behöva förklara hur TeamEngine Styrelseplats fungerar. Du är orädd och trivs med mycket kundkontakt, där du hela tiden strävar efter att göra kunden nöjd. Vi tror att du har en god förståelse för olika tekniska plattformar, önskvärt med någon form av teknisk utbildning. För rätt person finns goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider.
Plats: Stockholm, City.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Carl Henrik Monsén, rekryteringskonsult, på nummer 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

TeamEngine Collaboration Software AB är ett modernt IT-företag inriktat mot ärende- och dokumenthantering. TeamEngine har idag över 15 000 användare och varje dag blir de fler och fler. Bland kunderna märks PwC, HSB, Landshypotek m.fl. Vi är 15 anställda och har vårt kontor centralt i Stockholm och alla våra servrar driftas i serverhallar i Sverige. Läs mer på teamengine.com