Säljare till Nordens största leverantör av brandskydd och räddningsmaterial

2Complete · Försäljning · 4 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du boka, planera och genomföra kundbesök och andra aktiviteter självständigt. Du kommer att arbeta med nya och befintliga kunder och du ansvarar för din egen säljbudget och rapporterar direkt till Teamledaren.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara följande:
  • Aktivt bevaka marknaden för brandlarm
  • Förprojektera och kalkylera brandlarmslösningar
  • Skriva offerter och bevaka och följa upp dem
  • Aktivt utveckla befintliga kundkontakter genom exempelvis cross-selling
  • Systematiskt planera och utföra kundbesök
  • Medverka vid mässor och andra event för utvalda kundgrupper
  • Hålla dig uppdaterad om aktuella regelverk och förordningar för brandlarm
Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som säljare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och/eller arbetslivserfarenhet av brandlarm eller från liknande branscher. Vi ser gärna att du har god produktkännedom inom området samt kunskaper i SBF 110. Du talar svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i office-paketet. Meriterande med kunskaper i Dynamics AX, men ej ett krav.

Personliga egenskaper: För att trivas hos vår kund bör du vara kommunikativ, stresstålig och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du tycker om utmaningar och har ett starkt driv och vilja att lyckas.

Arbetets omfattning: Heltid, måndag-fredag 08.00-17.00

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 08-445 43 44 alt. margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Vår kund är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 90 års branscherfarenhet är de idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service erbjuder de utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. De är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. De har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 150 medarbetare omsätter de cirka 365 miljoner kr per år.