Säljare till LEDVANCE

Om jobbet

Vill du arbeta för en av världens ledande tillverkare av ljuskällor och belysningssystem? Då kan denna utmaning vara något för dig! LEDVANCE söker just nu en säljare till affärsområde TRADE, region Stockholm.

Om tjänsten
Du kliver in i en klassisk fältsäljarroll med uppgift att verka långsiktigt, både vad gäller varumärke och kundrelationer. Det handlar om kundorienterad försäljning av belysningslösningar till primärt grossister och installatörer inom din region. Som säljare för LEDVANCE är du ansiktet utåt och representerar varumärket i samband med olika marknadsaktiviteter, mässor och andra arrangemang. Kort och gott, du äger och driver hela försäljningsprocessen och ser till att fånga alla möjligheter till affär. På kort och på lång sikt! Rollens karaktär är således en kombination av en hunter/farmer-profil.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från belysningsbranschen och är van att driva dina egna affärer. Vidare har du ett starkt driv och motiveras av att göra nya affärer. Som person är du strukturerad och bra på att bygga långsiktiga och lönsamma relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.Du har gymnasial utbildningsbakgrund, gärna med inriktning på el, teknik eller motsvarande. Har du dessutom någon form av påbyggnad ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt. Exakt på det sätt som vi vill ska känneteckna en god ambassadör.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval under processens gång. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17 eller lars.davidsson@360rekrytering.se

Om LEDVANCE
LEDVANCE har sina rötter i OSRAMs klassiska belysningsverksamhet och kombinerar traditionell allmänbelysning med modern, framåtblickande teknik. LEDVANCE är världsledande inom innovativa belysningsprodukter och belysningslösningar.

I nya fräscha lokaler vid Globen, Stockholm arbetar vi med försäljning, marknadsföring och kundservice. Vi är ett helägt dotterbolag till LEDVANCE GmbH med drygt 25 anställda i Sverige med en omsättning på 300 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.ledvance.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget