SÄLJARE TILL INDUSTRIN

Om jobbet

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker en erfaren Account Manager gärna med teknisk bakgrund till vårt företag i Nacka.

Du kommer att bearbeta industriföretag från vårt kontor. Ditt uppdrag blir att ta hand om nya och befintliga kunder och bygga upp breda relationer med din kundbas genom att leverera ett brett produktutbud till varje kund.

Du kommer arbeta fokuserat i en roll där du dagligen kommunicerar med både nya och befintliga kunder. Vi kan erbjuda bra personalförmåner, individuell lönesättning och en rörlig del som påverkas av hur väl du uppfyller dina försäljningsmål. Läs gärna mer på vår hemsida www.pk-produkter.se om hur vi hjälper företag utveckla sina arbetsplatser på ett hållbart sätt.

Du är van att arbeta självständigt vilket kräver planering, struktur och uppföljning. Som person är du affärsmässig, drivande och duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med dina kunder. Du har lätt att få kontakt med nya människor och uppskattar att arbeta i företag som är ledande inom sin bransch. Vi förväntar oss att du bidrar positivt till företagets resultat och utveckling och vi ställer därför krav på såväl prestation som samarbetsförmåga och flexibilitet. Rätt inställning och rätt attityd är avgörande egenskaper.

Välkommen att kontakta vår VD Pia Kleredal på tel: 010-129 40 00 eller via mejl pia.kleredal@pk-produkter.se

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Pia Kleredal, 010-129 40 00

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 okt

Om företaget

PK Produkter är en ledande leverantör av produkter och kunskap för hållbar miljösäkerhet inom vätskehantering och spillskydd samt hantering och lagring av miljöfarliga ämnen. I vårt sortiment ingår även förbrukningsvaror.


Hitta hit

Visa var