Säljare till Foto Norden i Stockholm

Om jobbet

Foto Norden är Sveriges ledande och största leverantör inom den nya generationens klassfoton, gruppbilder, skolkataloger och förskolefotografering.

Varje år fotograferar Foto Norden-koncernen runt 500 000 barn och ungdomar i förskolor och skolor. Foto Norden är en härlig arbetsplats med omkring 100 anställda under högsäsong, där nytänkande och högt tempo står i centrum. Våra fotografer och säljrepresentanter finns över hela landet och vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en säljare som ska driva Foto Norden framåt på skolfotomarknaden i Stockholmsregionen!

Om tjänsten som Säljare hos Foto Norden
Som Säljare hos Foto Norden ansvarar du för att driva och utveckla försäljning på marknaden för skolfoto i Stockholm med omnejd. Rollen innebär att bearbeta både existerande och nya kunder för att fortsätta eller påbörja nya samarbeten inom skolfotografering av skolans alla elever under kommande terminer. Du driver din egen försäljningsprocess, prospekterar och bokar dina möten själv och har stor hjälp av Foto Nordens CRM-system där all kundinfo finns registrerad.

Det är en roll där du kommer arbeta strukturerat med förbokade möten men också "i nuet" - har du vägarna förbi en potentiell kund kikar du förbi och kollar läget! Du har kontinuerlig kontakt med säljkollegor runt om i landet och får support från din närmsta försäljningschef som hjälper dig i din utveckling och din försäljning - allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Tjänsten inleds med utbildning om Foto Norden och tjänsten varpå du kommer att resa med etablerade säljare på deras kundbesök och ta del av deras kunskaper om hur man bäst skapar lyckade affärer och samarbeten tillsammans med kund.

Vi söker dig som...
... är driven, engagerad och alltid tänker ett steg längre. Du har tidigare erfarenhet från försäljning på fält och har arbetat med B2B-försäljning, det är även meriterande om du arbetat mot kommuner. Du är mogen och förtroendeingivande i din sociala kompetens vilket driver dig till att göra affärer och alltid sträva efter att överträffa resultat! Ditt intresse för att göra kvalitativa affärer med nöjda kunder är grunden för ditt dagliga arbete. Du söker en roll där du kan utvecklas långsiktigt med goda relationer till både kunder och kollegor!

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer att bli anställd direkt hos Foto Norden AB.

Vad Foto Norden erbjuder dig
Hos Foto Norden erbjuds du en spännande tjänst där du både arbetar med nykundsbearbetning men även till stor del kundvård i ett bolag som utmanar branschen och satsar på långsiktiga lösningar. Du arbetar heltid från måndag till fredag och erbjuds grundlön samt en rörlig del som baseras på dina resultat. Läs mer om Foto Norden här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Talent Manager Amy Disley , amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-02

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget