Säljare till expansivt telekombolag

Om jobbet

IP-Only är inne i en mycket expansiv fas där vi växer och bygger nya stadsnät runt om i Sverige. Därför söker vi nu en säljare med driv som vill vara med och göra skillnad i Sveriges häftigaste fibersatsning!

I rollen som säljare hos oss kommer du att arbeta med uppsökande försäljning av våra fibertjänster mot kommersiella fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggbolag. Du kommer att jobba med att boka möten över telefon samt genomföra möten individuellt. Vi är också övertygade om att du har en god förmåga att se nya affärer var helst de dyker upp.

Rollen är en viktig del i vårt City Networks-team där du får chansen att stå främst i ledet för vårt varumärke och direkt bidra till
IP-Onlys fortsatta expansion! Vi söker dig som brinner för försäljning och för att leverera med både fart och kvalitet!

Du kommer att verka i ett stort geografiskt område med bas i Storstockholm.
Eftersom du kommer att arbeta mot bland annat bostadsrättsföreningar så händer det att kundmöten kan behöva förläggas kvällstid.

Din profil

För att passa i rollen är det viktigt att du är mogen och trygg i din säljroll. Du är en orädd person som gillar utmaningar och vill utvecklas mer inom försäljning.

Du har förmågan att tänka affärsmässigt samtidigt som du är relationsskapande och kommunikativt skicklig. Vi tror även att du har ett stort nätverk och att du vet hur du ska använda dina kontakter. Det är även viktigt att du är självgående och kan driva ditt arbete framåt. Dina resultat syns, och det är viktigt att du trivs med och får energi av att ha en nyckelroll i vår expansion!

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom IT/Telekom. Vi ser även att du har förhandlingsvana samt att du är van vid att jobba mot säljmål i en miljö med högt tempo och positiva kollegor!

Kvalifikationer

• erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot fastighetsägare och mindre företag

• erfarenhet av IT/Telekombranschen är meriterande.

• dokumenterat mycket goda säljresultat

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader inledande provanställning

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Centrala Stockholm

Lön: Enligt ö.k.(fast + provision)

IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande användarna av data- och telekommunikation. Det som gör oss unika är kombinationen av kraften hos ett utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation. Idag består vi av ca 300 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kundservice
Säljsupport
Kontakt

Mejla eller ring Ryska Posten Bemanning Väst, 031 320 33 00

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och Ryska Posten Bemanning finns därför tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och har även möjlighet att snabbt ta fram passande kandidater för längre uppdrag.