Säljare till expansivt rekryteringsbolag

Om jobbet

Vi växer och söker nu en ny Account Manager samt en Junior Account som vill växa tillsammans med oss.

Som säljare hos VVSjobb.se är målsättningen att bygga upp din egen kundportfölj genom nykundsbearbetning per telefon och genom kundbesök. Du arbetar mot chefer inom privat och offentlig sektor för att sälja in våra rekryteringstjänster och digitala medialösningar.

Vill du bli vår femte medarbetare?

Din utmaning


Som säljare hos oss får du arbeta i ett varumärke som är ledande i Sverige inom sin nisch och i en professionell miljö med höga ambitioner. Du jobbar självständigt med eget resultatansvar och har stora möjligheter att påverka din egen framgång men även bolagets strategi.

I din roll har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryteringstjänster och digitala medier i form av platsannonser och Employer Branding och halv/helårsavtal. Du förväntas bidra med intresse, engagemang och ett stort driv mot de uppsatta målen.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av försäljning och som drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är en naturlig nätverksbyggare som har enkelt för att skapa nya kontakter, som gillar försäljning och är en problemlösare. Du är självgående och gillar att jobba självständigt men också i team. Meriterande om du har arbetat inom försäljning inom segmenten digitala medier eller rekrytering. Vi tror att du kan arbeta i ett mindre företag med högt i tak och i en professionell miljö där framgång är vad vi andas.

Dina möjligheter

Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik och där du har direkt inflytande på din egen och kontorets utveckling. Hos oss blir du en del av ett hårt arbetande men prestigelöst team som skrattar mycket ihop och har en gemensam värdegrund, där engagerad, lyhörd och lösningsorienterad är våra ledord. Du har en position där du varje dag gör skillnad och hjälper andra människor att lyckas vare sig det gäller att förmedla drömjobbet till en kandidat eller nyckelkompetensen till en kund.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

VVS-Rekrytering AB ingår i en rekryteringskoncern som bedriver nischade rekryteringsbolag.
Varumärket VVSjobb.se är en ledande karriärportal inom affärsområdet VVS, El och fastighet. Vi erbjuder rekryteringslösningar och digitala medier till våra kunder som har ett rekryteringsbehov.

Vi är ett mindre och sammansvetsat bolag med höga ambitioner och drivs av att leverera till våra kunder och nå våra mål. Vi söker nu en femte medarbetare till vårt kontor i Kungsholmen.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var