Säljare till ett av Sveriges mest framgångsrika mediabolag

Om jobbet

Swartling & Bergström Media ansvarar för annonsförsäljningen i ett stort antal välkända tidningar och hemsidor och söker nu efter en ny säljare.
Oavsett om du har tidigare erfarenhet av annonsförsäljning, annan typ av försäljning (kanske i butik) eller tror att du har de rätta förutsättningarna för att bli en duktig säljare så ska du höra av dig till oss. Vi söker dig som är prestigelös, klarar av att ha många bollar i luften och gillar att ha kontakt med människor.

Vi har funnits i över 20 år och har mycket kunskap och erfarenhet av vad som krävs för att bli en framgångsrik säljare inom vår bransch vilket vi kommer ge dig redskapen och förutsättningarna för att bli.
Vi är tio personer som sitter på en central adress på Östermalm. Den mesta delen av försäljningen sker per telefon men det blir även en del möten. Försäljningen sker gentemot såväl tidigare kunder som uppsökande av nya potentiella.
Om du är villig att satsa så ger vi dig förutsättningarna att lyckas och utvecklas i en spännande bransch.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla Erik Bergström

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Swartling & Bergström är ett modernt annonsförsäljningsbolag där vår affärsidé är att vara en extern annonsavdelning åt såväl stora som små förlag. Vi har med framgång arbetat med detta sedan starten 1994 och har sedan dess levererat goda resultat.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var