Säljare sökes till ett nytt uppdrag

Dote · Försäljning · 20 dec

Om jobbet

Vill du ha ett utvecklande heltidsjobb där det inte finns något tak om hur mycket du kan tjäna? Vill du vara en del av en nysatsning? Nu gör Dote en storsatsning och tar in ett nytt projekt. Vi tar dig till nya höjder! Ta chansen och bli en av oss!

Nu söker vi dig som vill ha ett heltidsjobb i en spännande bransch, där vi samarbetar med ett av Sveriges största varumärken.

Hos oss blir din uppgift att förmedla ett välbetalt, attraktivt erbjudande till kund via telefon. Din utstrålning och kreativitet blir avgörande för att skapa en bra känsla i samtalet med våra kunder. Du ska ha stor förståelse för kvalitet och agera professionellt i alla samtal. Har du tidigare erfarenheter av försäljning är detta meriterande men inte ett krav. Din personlighet och inställning är det som blir avgörande.

Dote är ett lösningsorienterat och innovativt callcenter som grundades 2009. Vi skräddarsyr våra tjänster direkt efter våra samarbetspartners behov och kombinerar ofta tjänster för att leverera en helhetslösning.

Dotes telemarketingbyrå arbetar med volymuppdrag koncentrerade på nykund, befintlig kund och inkommande samtal. Detta bidrar till en klar kompetenshöjning, och att Dote förenas med samarbetspartnerns varumärke. Således är vi måna om att lyckas med vårt uppdrag. Misslyckande är inget alternativ!

Vi arbetar ständigt för att utveckla en företagskultur och en värdegrund där samarbetspartnerns och personalens intressen står i fokus.

Vi kommer nu starta upp ett helt nytt team från grunden där alla medarbetare utgår från samma förutsättningar med gemensamt startdatum den 2/1-17.

Vi kan erbjuda en tjänst på annat projekt fram till start om så önskas!

Att arbeta med försäljning är alltid meriterande, oavsett vilket yrkesval du gör i framtiden. Hos oss kommer du känna ständig utveckling inom din yrkesroll och det finns alltid nya höjder att nå.

Personliga egenskaper:
  • Social
  • Utåtriktad
  • God självdisciplin
  • Framåtsträvande
  • Målfokuserad
  • En vilja att utvecklas

Kompetenskrav:

Kravet är att du har tidigare dokumenterade erfarenhet av försäljning av el eller abonnemang över telefon.

Övrigt Flytande svenska i tal och skrift

Lön: Fast lön + provision

Ansökan
Ange referensnummer: Nyttuppdrag
Kontaktpersoner Lisa Gunnarsson 072-1834321

Känner du dig manad att anta uppgiften tillsammans med möjligheterna som erbjuds, då ser vi fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Dote är ett lösningsorienterat, ungt företag under ständig tillväxt och har idag cirka 100 duktiga säljare. Sedan starten 2009 har Dote varit starkt personal- och branschexpansivt, och vi söker hela tiden nya områden att verka inom.

Dote tillhandahåller olika typer av kommunikationsbaserade lösningar för företag som är i behov av exempelvis telemarketing eller konsulter inom consult management-försäljning.

Vi jobbar hårt för att utveckla en företagskultur och en värdegrund där samarbetspartnerns, personalens och kundens intressen står i fokus.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var