Säljare/Projektledare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter blir
  • Försäljning av skyltar till företag, skolor, vårdinrättningar etc. Försäljningen sker direkt till slutkunden eller via byggbolag eller arkitekter.
  • Att bearbeta nya kunder i Stockholmsområdet, men du kommer också få ta över kundansvaret mot en del befintliga kunder
  • Upprätta offerter vid offentliga upphandlingar av skyltar
  • Att leda skyltprojekt från order till montering. Detta innefattar kontakter med kund, leverantörer, produktionspersonal och montörer, samt ett ansvar för lönsamheten i projekten.
Du behöver ha erfarenhet från försäljning mot företag, och allra helst har du erfarenhet från skyltbranschen. Du behöver ha sinne både för ekonomi och grafisk utformning. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vi har vår verksamhet i Nykvarn och Finspång. Denna tjänst har placering i Nykvarn. De flesta kundbesöken kommer vara i Stockholmsområdet.
Jobbfakta
Ort
Nykvarn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Skyltbolaget i Nykvarn har i 20 år levererat skyltar och skyltsystem till kontor, skolor och vårdinrättningar. Vi har egen produktion och egen montering. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Sedan 2013 ingår vi i AB John Fröberg - Fröbergs i Finspång. Fröbergs tillverkar och säljer skyltar, flaggor, stämplar och trycksaker. Fröbergs är ett familjeägt företag, grundat 1879. Tillsammans har vi 17 anställda i Finspång och Nykvarn.