Säljare med marknadsföringsintresse!

Om jobbet

Bygg upp säljorganisationen på Gillinge och arbeta med att sälja trafiksäkerhet och arbetsmiljö som koncept!

Information om uppdraget

Som säljare på Gillinge Stockholms Trafiksäkerhetscenter kommer du att arbeta på Sveriges största trafiksäkerhetscenter. Man tar emot ca. 22.000 personer/år och verkar ständigt för en bättre förståelse för risker i trafiken genom att ge kunderna möjlighet att prova på dessa under kontrollerade former och utbilda.

På Gillinge bedriver man utbildning/event inom riskmedvetenhet och insikt om trafiksäkerhet kopplat till en trygg arbetsmiljö, där företag och myndigheter lär sig detta under roliga och säkra former. Man vill nu utöka sin kundkrets och vi letar efter dig som vill vara med och bygga upp hela denna nya försäljningsfunktion från grunden. Du är duktig på att hitta nya kunder och ansvarar för hela försäljningsbiten, från allra första kontakten till avslutad affär. Gillinge tar nu också nya tag för miljön och kommer under 2017 att börja arbeta med elbilar, ett efterfrågat koncept som många kunder uppskattar starkt!

Till Gillinge kommer även många andra verksamheter, som körskolor och privatister såväl som polis, räddningstjänst och försvarsmakten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med ett tydligt fokus på att förbättra och utveckla dina kunders tänk kring arbetsmiljö och trafiksäkerhet. Gillinge arbetar mycket mot större företag, myndigheter och kommuner, där en vanlig ingång för dig är t.ex. en HR-avdelning.

Du kommer att fokusera på nykundsbearbetning, där du själv ansvarar för prospektering och hela din kundstock. Det är viktigt att du vill arbeta med kvalitativt och relationsbyggande försäljning, där du hela tiden har kundnyttan i bakhuvudet. Du kommer att arbeta nära den som idag har ansvar för alla befintliga kunder och även ha stöttning av VD/säljledare.

Då du är först in på Gillinges säljorganisation kommer du att sätta rutiner och ta ansvar för att bygga upp säljprocesserna, något som ställer krav på att du är självgående, med ett antals års erfarenhet inom försäljning och ett bra, personligt driv. Dina arbetsuppgifter börjar vid prospektering och du är sedan närvarande genom hela säljprocessen och kan även medverka på själva utbildningstillfället/eventet.

En annan del av rollen handlar om att arbeta med marknadsföring, hur och var syns Gillinge bäst, vilka nätverk ska användas och vilka kunder vill man nå? Här jobbar du med annonsering, mailutskick och andra säljande texter. Tillsammans med VD kommer du på sikt också ta fram en marknadsföringsplan, kopplat till Gillinges övergripande verksamhetsplan.

Rollen innebär mycket stor frihet och möjlighet att påverka din egen situation, sett till arbetssätt och ramar kring försäljningen.

Vi söker dig som
  • Har en gedigen bakgrund inom försäljning
  • Är relationsskapande och vill sätta en kvalitetsstämpel på din försäljning
  • Vill arbeta för att främja dina kunders arbetsmiljö och trafiksäkerhetstänk ur en proaktiv aspekt.
  • Har ett intresse för marknadsföring och säljande material (t.ex. texter) ur ett marknadsperspektiv, då detta är ett område där Gillinge kommer att satsa allt mer.
Som person är trygg och förtroendeingivande och kan arbeta tillsammans med alla sorters människor. Du är självgående och kan snabbt bygga upp ett stort och brett kontaktnät. Du ser positivt på ansvaret i att implementera en ny säljroll på Gillinge och är inte rädd får att komma med dina åsikter om förbättringspunkter och framtida strukturer.

Arbetstider sätts i samråd med VD.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

ARBETSTID: enligt ök.

ANNONSID: 14978474

PLATS: Stockholm, Gillinge

KONTAKT: Rikard Bendt

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB är Sveriges största center för riskutbildning av fordonsförare. Man erbjuder teoretisk och praktisk riskutbildning till körkortslystna människor och yrkesförare i Stockholmsregionen, samt utbildar företag och myndigheter i arbetsmiljö och trafiksäkerhet.

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB utbildar årligen mer än 18.000 körkortsaspiranter och cirka 4000 yrkesförare, har samarbete med fordonstillverkare och trafikforskare, samt grundskolan i Stockholm, försvarsmakt och polis. De allra flesta lärare i Riskutbildning i landet utbildas genom oss. Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge är ett helägt dotterbolag i STR-koncernen. Företaget omsätter drygt 28 miljoner och har 18 heltidsanställda.

Läs mer på Gillinge