Säljare med fokus på merförsäljning

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu engagerade och lösningsorienterade medarbetare! Bra service ligger dig nära hjärtat och i ditt arbete kommer du att aktivt jobba med kundkontakt där du besvarar inkommande samtal och hjälper kunder med deras olika frågor och problem. Du kommer också arbeta med merförsäljning där du berättar om andra olika möjligheter anpassat efter kundens behov. Du kommer att arbeta i moderna lokaler i centrala Stockholm och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter för att nå nästa steg.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Brinner för god service
  • Är engagerad och prestationsinriktad
  • Har en hög kommunikativ förmåga
  • Flytande i svenska och engelska
Om tjänsten
  • Tillträde omgående
  • Tillsvidare tjänst med 6 månader provanställning
  • Kontorstider
  • Grundlön enligt kollektivavtal samt rörlig provision
Tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice är meriterande, men inget krav. Vi söker dig med rätt inställning och mycket energi, är du rätt person för oss? Sök då redan idag, rekrytering sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.