Säljare golf

SW · Försäljning · 13 nov

Om jobbet

Är du en driven Distriktssäljare som vill arbeta med kunder inom bland annat golf, fotboll, och entreprenad? SW Horto söker nu en Distriktssäljare till sitt trevliga säljteam!
Ditt affärsområde kommer vara Östra Mellansverige och med placering företrädesvis i Stockholm. Intresserad? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Tjänstebeskrivning
Som Distriktssäljare hos SW Horto kommer du att bygga och utveckla långsiktiga relationer med befintliga kunder samt bearbeta nya kunder verksamma bland annat inom entreprenad, golfbanor, idrottsföreningar, kommuner och kyrkor. SW Horto har fokus på kundens lönsamhet och du kommer kunna erbjuda detta genom en helhetslösning med ett brett produktsortiment. Ditt uppdrag blir att skapa ett bra och lönsamt resultat såväl individuellt som för bolaget.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen behöver du vara driven och trivas med att självständigt planera och genomföra ditt arbete. Du är en duktig säljare som är van vid att bygga långsiktiga relationer. Utöver detta behöver du även goda kunskaper inom växtnäring, förståelse för arbetet med grönytor och har du även erfarenhet från golfbranschen är detta meriterande. Som person är du förtroendeingivande och har god kommunikativ förmåga.

Du behöver goda kunskaper i Office-paketet och även CRM systemet kommer bli ett viktigt verktyg i ditt arbete. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift samt inneha B-körkort för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman 08-407 55 55
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Svalöf och Weibulls har bidragit med kunskap och kvalitetsprodukter för ett grönare Sverige och Danmark i över 150 år. Sedan oktober 2016 heter vi SW Horto med huvudkontor i Hammenhög på vackra Österlen. Nu förädlar vi framtidens växtlandskap inom odlingar och grönskande grönytor över hela Norden. SW Horto är en ledande leverantör av köksväxtfrö, blomsterfrö, gräsfrö, plantor, jord, torv, växtnäring, redskap, växtskydd, dressmaterial, salt, petroprodukter och tillbehör till yrkesodlare och grönyteproffs i Sverige och Danmark.