Säljare Fordon

Om jobbetBrinner du för försäljning?

Det gör vi med - och har gjort det sedan starten 1957.

Det går bra för oss!

Vi växer och söker därför ytterligare

Säljare till fordonsbranschen

Stockholm sydöstra Nacka-VärmdöNynäshamn

Är du en expert på direktförsäljning? Vi är i en expansiv fas där du kommer att ha stort fokus på att hitta nya kunder som du skapar en långvarig relation med. Du kommer även att utveckla befintliga kunder och hjälpa dem att spara tid och tjäna pengar.

Du kommer att ha en hög närvaro hos dina kunder och med en personlig relation kunna agera rådgivare och förutse kundens behov. Självklart så ger vi dig den utbildning och produktkunskap du behöver för att ha rätt arbetsverktyg ute på fältet.

Vi på Berner lyssnar. Och söker de bästa lösningarna för våra kunder. Vårt framgångsrecept: en personlig dialog med våra kunder på samma våglängd. Våra kunder uppskattar våra expertråd och jordnära förhållningssätt. Vill du hjälpa oss att även fortsättningsvis nå nya framgångar?

Arbetsuppgifter
Som säljare på Berner besöker du företag inom fordonsbranschen där du presenterar och säljer våra kvalitativa produkter och tjänster. I din roll som säljare kommer du att utveckla befintliga kunder, samt att skapa nya kunder genom uppsökande försäljning, säljmöten, produktdemonstrationer mm.

Vad erbjuder vi? Du vill utvecklas - vi erbjuder perspektiv
Vi tar ansvar. Särskilt för våra medarbetare. När allt kommer omkring så är det medarbetarna, som tar sig ann sina dagliga utmaningar och har en passion för det de gör, som driver en verksamhet framåt. Vi vill att dina idéer ska få kreativt utrymme, så att du kan få utvecklas och växa i en positiv miljö, för att du ska kunna nå din fulla potential. Våra värderingar är tydliga: en öppen dörr och ett trevligt, respektfullt sätt att hantera varandra på i alla delar av organisationen. Vi erbjuder dig ett rörligt jobb på en mycket varierad marknad med stor potential. Du får stor frihet under stort ansvar. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Fast lön samt provision, tjänstebil, mobiltelefon och dator ingår i tjänsten.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jonas Wallin på Berner Tel.0708-86 82 94.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Berner är en del av tyska Berner Group. Vi har under 55 år försett fordons- och byggbranschen i 25 länder med förbrukningsprodukter, fästelement, handverktyg, el- och luftmaskiner samt kemiprodukter. Koncernen omsätter ca 9 mdkr och har ca 7600 anställda. I Sverige är vi 120 medarbetare med en omsättning på ca 160 milj.Läs mer om oss på www.berner.se

Sökord: säljare, försäljning, fältsäljare, regionsäljare, utesäljare, area manager, account manager, fordonssäljare
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!