Säljare Fitness Market DVH, Stockholm

Om jobbet

Account Manager / Säljare / Fitness Market / Kosttillskott / Fältsäljare / Sportnutricion / DVH / Star Nutrition / Dagligvaruhandel / Södra Stockholm / Mälardalen / Östergötland

FitnessMarket söker en säljare till Dagligvarbranschen distrikt
Södra Stockholm- Mälardalen- Östergötland
Tjänst
Som säljare för Fitnessmarket kommer du att besöka, informera, sälja samt utbilda dina återförsäljare inom dagligvarubranschen på ditt distrikt. Du arbetar aktivt med space management, exponeringar, ombyggnationer samt arrangerar aktiviteter och events som driver distribution. Du arbetar och ansvarar självständigt för utvecklingen av ditt distrikt.

Vi söker dig med några års erfarenhet från dagligvarubranschen, gärna i kombination som fältsäljare.
Du har god kunskap om butik, har B-körkort samt lätt för att uttrycka dig på svenska både i tal och skrift.
Som person är du säljande i din profil, serviceminded, energisk, driven, ambitiös och framåt. Du är ”självgående”, har en stark tävlingsinstinkt, gillar ett högt tempo, vill lyckas och överträffa uppsatta mål.
Du har lätt för att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du är samtidigt resultatorienterad, ordentlig, kan planera, organisera, är kreativ och övertygande. Du bygger ditt förtroende genom din seriositet, kunskap och höga servicenivå. Givetvis har du ett fysiskt och aktivt fritidsintresse med ett stort hälsointresse. Allt detta i kombination med våra starka varumärken blir ett uppskattat och framgångsrikt koncept för våra förväntansfulla återförsäljare.

Vi erbjuder dig
- ett krävande men roligt och intressant arbete i ett professionellt och snabbt växande företag. Vi är ett glatt, ungt team som präglas av entreprenörsanda och starkt fokus på försäljning. Du utgår ifrån eget hemmakontor och rapporterar direkt till Nordic Sales Manager/ Retail i Stockholm. Du utrustas givetvis för att driva eget ”hemmakontor”, tjänstebil samt utbildning och introduktion.

I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. För ytterligare frågor angående tjänsten kontaktar du Carl-Erik Wallin på Rubino Rekrytering, tel: 0733- 74 82 86.

Din ansökan gör du här: säljare-dvh-stockholm

Fitness Market Nordic grundades 2008 och är en av Sveriges snabbast växande distributörer av sportnutrition. Sedan början av 2015 är Fitness Market Nordic en del av Gymgrossisten som ingår i den börsnoterade koncernen Qliro Group.
Som en del av nordens ledande aktör inom sportnutrition erbjuder vi dig som kund en hög service med nordisk räckvidd samt marknadens bredaste produktportfölj som medför att vi kan skräddarsy det optimala sortimentet efter dina behov. Vare sig dina kunder vill förbättra sin prestation genom att bygga muskler, förlora fett eller förbättra sin uthållighet hittar du en produkt hos oss som hjälper dina kunder att nå sina mål. www.fitnessmarket.se


Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Fitness Market är en del av Gymgrossisten som är Nordens största företag inom sportnutrition. Vi utvecklar och saluför högkvalitativa och säkra kostillskott till vår Nordiska marknad. Det gör bolaget till en attraktiv samarbetspartner för våra nya återförsäljare inom dagligvarubranschen.

Vi finns idag representerade inom samtliga större livsmedelskedjor i Sverige med vårt breda sortiment av sportnutrition, bl.a. vårt egna varumärke Star Nutrition. För att tillgodose våra återförsäljares önskemål söker vi ytterligare förstärkning i vår säljorganisation till distrikt: Södra Stockholm- Mälardalen - Östergötland. Vi söker dig som bor inom distriktet.