Säljare av serviceavtal till KONE

KONE · Försäljning · 12 dec

Om jobbet

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande företag? Vi söker dig som har ett utpräglat affärssinne och vill jobba med försäljning av serviceavtal för hissar och rulltrappor i Stockholmsområdet. Dina kunder kommer främst att vara bygg- och fastighetsbolag samt bostadsrätts- och hyresföreningar.

Din roll
Som servicesäljare får du chansen att självständigt identifiera nya, vidareutveckla och bygga kundrelationer på en växande marknad. Du kommer att ha en aktivt säljande roll på en marknad med stor potential. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till affärsavslut. Din uppgift är att uppsöka nya servicekunder samt att arbeta mot en utökad försäljning hos befintliga kunder. Det förekommer även en del administrativa arbetsuppgifter såsom att skriva offerter och avtal. Vi erbjuder dig tjänstebil för dina kundmöten.

Hos oss arbetar du med trevliga, engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och ser gärna att du har arbetat inom B2B. Har du erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande. För att lyckas i rollen har du ett välutvecklat affärsmannaskap och en professionell framtoning som inger förtroende, vilket leder till långsiktiga relationer med dina kunder. Har du en utbildning inom ekonomi eller liknande är det meriterande. Du talar och skriver svenska mycket väl samt behärskar engelska som är vårt koncernspråk. Dina datakunskaper är mycket goda och vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av ett CRM-system. Du är bosatt i
Stockholmsområdet och har körkort.

Som person är du driven, kommunikativ och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en självgående och engagerad teamspelare som gillar den sociala kontakten med människor. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ta kontakt med kunder både genom telefon och personliga möten då du kommer att arbeta med uppsökande försäljning. Du trivs med att jobba i en målinriktad miljö där din prestation mäts mot personliga mål och antal kundbesök.

Din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 12 december 2016. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linnea Nygård, tel. 0727-32 61 71.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Linnea Nygård, 0727 - 32 61 71

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av välden varje dag. 201 omsatte KONE 8,6 miljarder euro och hade ungefär 50 000 anställda i över 60 länder.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var