Säljare

Ramirent · Försäljning · 29 jan

Om jobbet

Ramirent AB söker

Säljare till Stockholm City

Vi söker en självständig säljare för tjänste- och produktförsäljning inom maskinuthyrning.

Vi jobbar i team, bestående av säljare och kundcenterpersonal och nu behöver vi utöka laget med ytterligare en säljare på fältet. Arbetet är självständigt och kräver att du själv planerar din arbetsdag. Som säljare arbetar du upp nya kontakter och bearbetar befintliga kunder i eget distrikt.

Din bakgrund:

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av försäljning på fältet. Du bör ha gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenskt tal och skrift samt baskunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av maskinuthyrningsbranschen är meriterande, men inte ett krav - det viktigaste är att du har erfarenhet av någon form av tjänsteförsäljning och är beredd att göra en stark insats.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende och att öka vår volym hos våra kunder. Du trivs bäst ute på fältet hos dina potentiella kunder. Du är energisk, utåtriktad och intresserad av att arbeta med komplex försäljning. Du letar idag efter en chans att få sälja in ett framgångsrikt koncept. På Ramirent välkomnar vi människor med ambitioner och laganda.

Vi erbjuder:
Bra anställningsvillkor med fast lön. Har du rätt profil med rätt inställning ser vi fram emot att få utvecklas tillsammans!

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Camilla Jacobsson på Säljpoolen AB tel. 0707-500 385.

Välkommen med din ansökan!

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 13 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Läs mer på www.ramirent.se
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!