Säljare

Om jobbet

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss?
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi hälsar på alla kunder och på varandra. Vi låter kunderna vänta kvar hos oss medan vi servar deras bilar. Vi bjuder på lunch eller fika under tiden och har trådlöst nätverk för dem som vill jobba eller surfa på Internet medan de väntar.

Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!

Vi söker nu en Säljare till vår anläggning i Arlandastad
Vi söker nu dig som vill arbeta med vår bilförsäljning och vara med i teamet som tar vår anläggning vidare till nya höjder. I den här rollen arbetar du med försäljning av Volvo, Renault och begagnadebilar till både privat- och företagskunder. Du arbetar med hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att utifrån kundens behov sätta upp en kravspecifikation och ta fram offerter. Utöver det ingår både bearbetning av nya kunder och förvaltning av befintliga kunder. I den här rollen vill vi också att man deltar i event och mässor, är proaktiv i arbetet med att söka upp nya kunder.

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.

Vi söker dig som brinner för kunden och kundmötet och vet att nöjda kunder får man genom riktigt god service. Utöver det värdesätter vi ett starkt driv och en god människokännedom.

Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. För att söka tjänsten klicka på "Ansök nu". Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kring denna rekrytering kontakta Sara Lundell, rekryterare, 08-580 00 643. Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service.
Det gäller både dig och din bil.


Krav
Dokumenterad erfarenhet av försäljning -bilförsäljning är inget krav
Körkort B

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Sex månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök http://www.upplandsmotor.se/


Hitta hit

Visa var