Säljare

Om jobbet

TILL VÅR ANLÄGGNING I SOLLENTUNA
SÖKER VI SÄLJARE

Vi vill expandera vår försäljning och öka vår kundservice. Vi utökar därför vår säljorganisation med fler hungriga, drivna och resultatorienterade säljare.

Som säljare hos oss har du oftast ett helhetsansvarar för den dagliga försäljningen av ett eller flera av våra mc märken, men du hjälper också till med försäljningen av butikens övriga produkter som reservdelar, tillbehör och tjänster. Du bör vara relativt självgående och själv bevaka så att du lever upp till försäljningsmålen. Du kommer att tillsammans med platschef upprätta en årlig plan för kundaktiviteter samt säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplanen. Du jobbar även proaktivt genom att kontakta både nya och gamla kunder.


DINA EGENSKAPER


För att trivas och lyckas som säljare hos ProBike Sollentuna tror vi att du är en initiativrik och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Du bör vara väldigt resultatdriven och kundorienterad. Anläggningens framgång bygger bl.a. på din förmåga att ta hand om butikens kunder och upprätthålla en hög kundnöjdhet. Då vi är verksamma i en säsongsbransch bör du vara stresstålig och van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. Vi förutsätter att du gillar hojar!


OM PROBIKE


ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar. Våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, BMW, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera & Derbi. Vi har i dagsläget sex anläggningar (Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm). I Täby finns även vårt huvudkontor & lager.


ÄR DU INTRESSERAD?


Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt. Du bör kunna påbörja ditt arbete hos oss senast under januari månad. Skicka din ansökan och CV till janne.widen@probike.se Skriv gärna Ansökan Säljare i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 2016-01-30. Vi kommer dock göra intervjuer löpande och tjänsten kan när som helst tillsättas.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget


Hitta hit

Sollentuna Visa på karta

Visa var