Säljare

Servodan · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Vi söker nu enDistriktsansvarig Säljare till Stockholm

Dina arbetsuppgifterSom distriktsansvarig Säljare på Niko-Servodan kommer du bearbeta samt utveckla relationer med konsulter, installatörer och grossister. Du ska sälja, marknadsföra och föreskriva våra produkter samt se till att Niko-Servodan blir den självklara leverantören. Det är framförallt fokus på projektförsäljning samt försäljning till grossister. I tjänsten ingår det också att du håller utbildningar för kunder och informerar kring nyheter om produkternas möjligheter och funktionaliteter. Genom att arbeta nära kunderna har vi möjligheten att anpassa våra lösningar efter marknadens behov och efterfrågan. Ditt distrikt omfattar primärt Stockholm, Uppsala och Mälardalen men du kommer även besöka Dalarna och vissa delar av Norrland. Lämplig bostadsort är Stockholm, eller norr om Stockholm. Du kommer att kunna utgå från vårt kontor alternativt från hemmakontor. Vi erbjuder
  • Ett spännande och utvecklande jobb i ett dynamiskt internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.
  • Möjlighet till personlig utveckling och vara med att utveckla Niko-Servodans erbjudande på marknaden.
  • Att få arbeta med engagerade, prestigelösa och kunniga kollegor
  • Ett stort eget ansvar där du kommer att planera och genomföra en stor variation av olika typer av kundbesök.
Din profilVi söker dig som har några års erfarenhet av teknisk försäljning, med fördel ser vi att du även arbetat med teknisk projektförsäljning och har en el-teknisk bakgrund (gärna elektriker eller installatör).
  • Du är självgående, drivande och har förmåga att bygga starka relationer.
  • Du har kunnandet att se, föreslå och kommunicera tekniska lösningar.
  • Du är snabb, har lätt för att hantera komplexa frågor och omsätta dem till konkreta lösningar efter kundens behov.
  • Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta med säljarna i Sverige och din chef i Danmark.
  • Du är förtroendegivande, strukturerad, utåtriktad och har ett stort affärssinne.
Vi har engelska som koncernspråk, därför är det bra om du behärskar engelska i tal och skrift. Det är bra om du också förstår danska. KontaktHar du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsult Ann Szieger på 040-660 67 23.

Välkommen med din ansökan!
Niko group utvecklar och producerar lösningar för intelligent och energibesparande belysningsstyrning. Den gemensamma nämnaren är maximal användarkomfort och minimal energiförbrukning. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, lång hållbarhet samt enkel installation, driftsättning och användning. Niko Group är ett familjeägt holding bolag verksamma i Belgien som har verksamheter i Danmark, Sverige, Frankrike, Nederländerna och Slovakien. Koncernen har ca 620 anställda med en omsättning på ca 170 miljoner Euro.
Om Niko-ServodanServodan är den största tillverkaren av intelligenta ljusstyrningssystem i Danmark, som erbjuder mer än femtio års erfarenhet inom området. Företaget har ett femtiotal anställda. Omkring 60 % av produktionen exporteras, främst till Sverige, Norge och Belgien. Sedan 2008 är Servodan del av den belgiska Niko Group.
Jobbfakta
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!