Säljare

Om jobbet

Vi expanderar och söker nu en

Säljare till Stockholm med coachansvar

Arbetsbeskrivning
Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att bygga upp marknaden för Lejonet & Björnen i Stockholm! Du kommer att ansvara för att driva och utveckla försäljningen i Stockholm med omnejd. Arbetet innebär att utveckla och bearbeta både befintliga och nya kunder som finns inom dagligvaruhandeln, café, restaurang och storhushåll. Du ansvarar för hela säljprocessen gentemot dina kunder samtidigt som du stöttar och coachar dina kollegor i deras dagliga säljarbete. Du utgår ifrån hemmet och rapporterar till VD i Göteborg.

Personlighet och kompetens
  • Du har tidigare erfarenhet ifrån försäljning på fältet och gärna från branschen.
  • Du är en engagerad, positiv person med stort sinne och intresse för affärer.
  • Du är självgående, driven och har en naturlig förmåga att skapa förtroende vilket ger långsiktiga relationer med dina kunder och kollegor.
  • Du har ett intresse för mat och dryck.
  • Du har B-körkort och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift.
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med välkänt varumärke och fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål så du får engagerade och hjälpsamma kollegor. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan och kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74. Urval sker löpande.

Lejonet & Björnen grundades 1977 i Göteborg. Vi är en svensk privatägd glassproducent av högsta kvalitet! All tillverkning sker i vår fabrik i Göteborg på ett hantverksmässigt vis i liten skala. Allt under noga uppsyn av vår erfarna glassmästare som har en fingertoppskänsla för kvalitet och smakkombinationer. Vi arbetar bara med äkta råvaror och har nått en stor framgång med vårt ekologiska sortiment helt utan tillsatser. Våra produkter säljs i livsmedelsbutiker, på caféer och restauranger. Vårt huvudkontor ligger i Gamlestaden i Göteborg. Läs gärna mer om oss påwww.lejonetochbjornen.se

Sökord: säljare, fältsäljare, utesäljare, dagligvaruhandeln, servicehandeln, restaurang
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!