Säljare

Om jobbet

Driven säljare sökes

Nu söker vi en säljare med främsta uppgift att ta över och utveckla försäljningen i region norra Sverige samt Norge.

Rollen som säljare för norra Sverige kommer innefatta bearbetning av både befintliga och nya kunder där du självständigt kommer att sköta försäljningsprocessen från första kontakt till order. För Norge är utmaningen att arbeta tillsammans med befintliga återförsäljare samt att utveckla marknaden med nya återförsäljare och partners.

Ditt arbete kommer att bedrivas i nära samarbete med VD och andra stödfunktioner som CAD/Revit Design, marknad och projektledning. Med ett så geografiskt stort distrikt blir det mycket resande i tjänsten. Tjänstens placering kan antingen vara på vårt säljkontor i Stockholm eller vid fabriken i Bergvik, 17 km väster om Söderhamn.

För att bli framgångsrik i rollen ska du brinna för entreprenörskap, vara en produktiv och självgående person och ha ett mycket starkt säljdriv. Du har förmågan att lyssna in kundernas behov, är lyhörd och bygger förtroende. Att hitta den för kunden bästa lösningen och få avslut i affärer är en stor drivkraft för dig. Du är tävlingsinriktad, social och positiv. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
  • Du har god erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom el- eller byggindustri.
  • Tekniskt intresserad och kunnig samt van vid försäljning mot kunder inom bygg/industri.
  • Minst gymnasieutbildad, gärna med inriktning El/Teknik eller motsvarande.
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Bra datorvana med MS Office som bas.
  • Har körkort med B-behörighet
Urval sker löpande, skicka därför din ansökan snarast. Frågor kan ställas till Erik Törnqvist 0270-728 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bergvik Sweden AB tillverkar, säljer och installerar tekniska installationsgolv, jordbävningssäkra golv samt vårt nya unika lastbärande installationstak. Våra produkter installeras framförallt i tekniska utrymmen som ställverk, kontrollrum, datorhallar mm. Vi är idag fyra bolag inom Bergvik koncernen med egen verksamhet i Sverige, USA, Sydafrika samt Australien. I Sverige startade verksamheten 1970 och ligger i Bergvik utanför Söderhamn med säljkontor i Landskrona och Stockholm, i Bergvik Sweden AB är vi idag 15 anställda och omsätter ca 50 Mkr. Totalt i koncernen har vi en budget om ca 80 Mkr under 2016.

Sökord. säljare, fältsäljare, utesäljare, account Manager, area sales manager, regionsäljare, distriktssäljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!