Säljare

Om jobbet

Säljare till Pipelife Sverige AB

Är du intresserad av ett omväxlande och utmanande arbete i ett marknadsledande och lönsamt företag? Vi har stark framtidstro och för rätt person finns det stora möjligheter till vidareutveckling! Vi växer och till vårt affärsområde VVS Installation söker vi ytterligare en driven säljare med ansvar för Stockholm och Mellansverige.

Arbetsuppgifter
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att aktivt delta i projektförsäljning, informera installatörer, grossister och konsulter om vårt produktsortiment och därigenom sälja in Pipelife Sveriges mervärden inom ditt geografiska område. Detta för att effektivt vidareutveckla samarbetet och nå uppsatta mål tillsammans med dina kunder. Du utgår från din bostad inom distriktet.

Kvalifikationer
Vi tror att du har erfarenhet från VVS Installationsbranschen eller närliggande bransch. Absolut krav är att du är drivande, prestationsinriktad och vill ta ett självständigt ansvar att nå uppsatta mål.

Vi förutsätter att du är en förtroendeingivande person som har en utpräglad kommunikativ förmåga, kan lyssna aktivt och har en välutvecklad empati. Att du brinner för en säljroll ser vi som en nödvändighet för att trivas och lyckas hos oss.

Engelska är vårt koncernspråk och du bör kunna uttrycka dig i tal och skrift. Du är också van användare av MS Office och har erfarenhet från att jobba i någon form av säljstöds-program.

Upplysningar
Du kan få ytterligare information om tjänsten genom att kontakta Pär Näslund, Försäljningsdirektör Pipelife Sverige AB, på telefon 0705 - 130 550.

Utvärdering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation.

Vi är drygt 180 anställda och omsatte 2015 ca 855 miljoner. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung och Ölsremma. Moderbolaget finns i Wien. För mer information var god se www.pipelife.se

Sökord; Fältsäljare, säljare, VVS-säljare, teknisksäljare, försäljningsingenjör.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!