Säljare, B2B

Om jobbet

Vill du vara med och bygga framgång tillsammans med oss genom att skapa relationer och affärer? Har du viljan och engagemanget vi söker hos en framtida medarbetare?

Part-Time Home erbjuder företag, organisationer och privatpersoner ett prisvärt boende i funktionella hotellägenheter med självhushåll. Under 2016 expanderade vi med ytterligare 94 lägenheter så vår totala kapacitet är idag ca 410 lägenheter i både norra och södra Stockholm.

För att kunna växa ytterligare söker vi nu en säljare som delar vår passion för att skapa långsiktiga och goda affärer. Vi söker dig som delar vårt entreprenöriella tänkande och som brinner för att skapa och bygga kundrelationer.

Tjänsten är på heltid och innebär en del resande i inom stor Stockholm då en stor del av arbetet bedrivs på fältet.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av försäljning mot nya men även befintliga kunder i hela stor Stockholm.

Vi söker dig som har:

- God social kompetens och kommunikativ förmåga

- Naturligt driv och ett resultatfokus

- B-körkort och egen bil

- Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du vara med på vår resa och utveckla bolaget tillsammans med oss? Kul! Sök genom att höra dig till mig på ida.kahn@parttimehome.se

Vänliga hälsningar

Ida Kahn, Vd Part-Time Home
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Ida Kahn, 010-762 47 10

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Ditt lägenhetshotell i Stockholm

Vi erbjuder tillfälligt boende för både privat- och företagsgäster i Stockholm. Alla lägenheter har funktionell design med pentry, mikrovågsugn, kyl/frysfack och helkaklade badrum.

Part-Time Home har tre lägenhetshotell, ett i södra och två i norra Stockholm , båda med bra kommunikationer in till city. Tillsammans med personal och övriga gäster skapar vi en boendemiljö att trivas i.


Hitta hit

Sollentuna Visa på karta

Visa var