Säljare - Fordon

Om jobbet

Würth växer stort, tar nya kunder och har behov av fler fältsäljare.

Vi söker nu ytterligare en säljare till vår Fordonsdivision i Norra Stockholm

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordonsbranschen, industri-, bygg-, hantverk. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Som Säljare Fordon ska du vara kundfokuserad, engagerad och ha ett starkt driv.

Vi ser helst att du har erfarenhet från fordonsbranschen och någon form av dokumenterad säljerfarenhet eller säljutbildning. Har du rätt inställning och älskar att tävla så är de fördelar vi väger in. Du förstår värdet i en hög närvaro ute på fältet. Du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder, vilka är professionella aktörer inom fordonsbranschen.

För att lyckas som Säljare behöver du vara utåtriktad och kunna arbeta självständigt. Du är strukturerad, har ett brinnande intresse för försäljning samtidigt som du är resultatinriktad. Viljan att utvecklas som en i teamet och arbeta mot högt satta mål är ett måste. Du har en positiv inställning och ett sinne för affärer. Muntliga presentationer ingår i ditt arbete, därför har du även en god verbal förmåga. Du kommer att jobba med nykundsbearbetning samtidigt som du besöker befintliga och etablerade kunder.

I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt för individen, några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

De värdeord vi i Würth har valt att samlas kring är Inspiration, Mod och Passion. Det är tre ord som representerar oss som medarbetare och företag i olika perspektiv. De beskriver essensen av företaget och varumärket. I dessa tre ord finns Würths historia, traditioner och företagets själ.

Du har en god datavana. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Placeringsort är i Norra Stockholm och dess närhet.

Skicka din ansökan snarast möjligt. Vi gör löpande intervjuer under perioden.Kontakt:

Jag heter Dan Östergren och är kontaktperson för tjänsten. Jag började arbeta som Säljare hos Würth 2000 och blev regionchef 2011. På fritiden är jag intresserad av bilsport, hockey & familjen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig på telefon 070-37 43 134.

Sökord: Säljare, Utesäljare, Fältsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Säljkonsulent, Field Sales, Regionsäljare, Distriktsäljare , Account Manager
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!