Säljare - Centsoft

Om jobbet

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Våra lösningar ligger i framkanten såväl tekniskt som upplevelsemässigt och vi har för avsikt att fortsätta vårt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för våra kunder.Centsoft söker nu en säljare.

Som säljare hos Centsoft kommer du att ha en viktig roll hos en marknadsledande aktör inom webbaserade system för hantering av fakturor. Dina arbetsuppgifter blir att sälja en cloud-tjänst som effektiviserar och optimerar leverantörsfakturor hos företag. Du kommer att följa upp inkommande leads för att därefter demonstrera tjänsten över webben, alternativt på plats ute hos företaget. Målgruppen är varierande storlek på företag där beslutsfattaren oftast är ekonomichef eller VD.

För att lyckas i rollen krävs att du är driven och har en stark kommunikativ förmåga. Du behöver kunna visualisera systemet på ett bra sätt och ha förmågan att förmedla mervärdet kring tjänsten. Det är en självklarhet för dig att ta en expertroll i kommunikationen med kunden. Du vågar utmana kunden, dig själv och Centsoft i att tänka nytt och annorlunda för optimal utveckling.

För att trivas hos oss förutsätter det att du är prestigelös. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Till din hjälp har du en mycket engagerad och kompetent organisation. Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Tänkt bostadsort är Stockholm/ Mälardalen.

Vi söker dig som:
 • Har goda säljegenskaper
 • Har erfarenhet av liknande tjänster
 • Är driven och resultatinriktad
 • Har hög social kompetens och har en stark verbal förmåga
 • Är kreativ, engagerad och lyhörd
 • Gärna har en eftergymnasial utbildning.
Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med något ekonomisystem är detta meriterande.

Vi erbjuder:
 • Ett stimulerande och utvecklande arbete inom ett marknadsledande företag
 • En stark och innovativ tjänst
 • Dig möjlighet att vara med och växa med bolaget
 • Dig möjlighet till personlig utveckling
 • Dig trevliga kollegor
Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Arbestål. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Din ansökan registreras endast då du söker via ”Ansök här” knapppen som tar dig vidare till vår hemsida www.salesonly.se

Har du frågor kring tjänsten når du Cecilia lättast via mail: cecilia.arbestal@salesonly.se alternativt 073-961 30 73.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget