Säljare / Cabonline /Stockholm

Om jobbet

Säljare / Försäljare / Fältsäljare / Account Manager / Utesäljare / Säljare Transport / Säljare Logistik / TaxiKurir / Taxi 020 / TOPCAB / Försäljning / Stockholm

Som Säljare på Cabonline kommer du att representera starka varumärken som TaxiKurir, TOPCAB och Sverigetaxi.Din huvuduppgift är att utveckla och stärka relationerna med nya och befintliga kunder inom bl. a områdena: Restaurang, Pub, Nattklubb, Transportörer, Köpcentrum, Offentliga verksamheter där taxiresan är en service för att stärka dessa kunders erbjudande och kvalité. Du kommer att arbeta inom hela Storstockholm och på tider då våra kunder är på plats.

Du ingår i ett nystartat team där du har en stor möjlighet att utveckla tjänsten och din egen roll i företaget. Cabonline är en dynamisk arbetsplats där ditt engagemang och eget driv är avgörande för din framgång. Vi sitter i trevliga och moderna lokaler på Kungsgatan. Tjänsten är på heltid och innebär i dagsläget fast lön utan provision.

För att lyckas i rollen som Säljare på Cabonline bör du ha arbetat med uppsökande försäljning i någon form tidigare. Har du även arbetat med att sälja tjänster är det meriterande för här ska du arbeta med ett av branschens starkaste idé och koncept.

För att passa på Cabonline går du in i rollen med 100% engagemang.

Du är förtroendeingivande och drivs av att bygga långsiktiga affärsrelationer . Du är en entusiasmerande, målinriktad, driven och flexibel person med en ödmjuk och positiv attityd. Du pratar svenska, har gymnasiekompetens, körkort och är van med att arbeta med ett flertal projekt parallellt och samtidigt behålla fokus.

Kontakta Sara Jarju på 0703-54 80 80 eller Harry Rubino på 0733-763930 på Rubino Rekrytering om du har några frågor.

Ansöker gör du omgående via vår hemsida: rubino.se

Vi se fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget