Säljare / Account manager sökes till kundföretag inom byggindustrin

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en orädd och driftig säljare till ett familjärt kundföretag i södra Stockholm. Kunden är ett företag med ett härligt arbetsklimat och glada och drivna medarbetare. Företaget är en av dem ledande när det gäller förebyggande och akuta arbeten inom bland annat bygganläggningar, fastigheter och transport. Vår kund erbjuder ett flertal olika tjänster med fokus på kvalitet och effektivitet. Tjänsten är vidare på heltid med start 1 november.

Som säljare på detta växande företag kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att kontakta både befintliga och potentiella nya kunder, i avsikt att skapa sund försäljning och långvariga kundrelationer. Dina kunder kommer i första hand finnas inom byggbranschen men även inom tillexempel tillverkningsindustrin. Vi ser att det finns stor potential till nykundsbearbetning inom detta område och många spännande affärer att hämta hem.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är som söker är nyfiken, driven och orädd. Vidare är du resultatinriktad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar. Vi ser också att du är positiv och förtroendegivande och har lätt för att skapa nya kontakter och bygga långsiktiga kundrelationer. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav och erfarenhet inom byggbranschen är högst meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och innehar B-körkort och egen bil.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.