Säljare / Account Manager

Om jobbet

Tillquist söker en regionansvarig

Distriktssäljare / Account Manager

ADDvise Tillquist fortsätter att växa och behöver stärka upp med en distriktsansvarig säljare. Du kommer att erbjuda våra kunder marknadens bredaste sortiment av vägningskomponenter för industri, handel och laboratorium. Allt från enkel mätning till avancerad vägning där den utgör den centrala delen i tillverkningsprocessen. Som stöd i din försäljning har du mycket starka varumärken med ett stort utbud av potentiella kunder samt en effektiv organisation med erfarenhet och kompetens.

Du kommer att utgå från hemmet, lämplig bostadsort är Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna med omnejd. Du ansvarar för en region som omfattar Stockholm, Mälardalen och söderut ned till Jönköping (distriktet blir enligt våra gemensamma diskussioner). Du kommer att utveckla befintliga kunder samt bearbeta nya företag som använder vägning i sin verksamhet, vilket ofta är industri-och OEM företag inom en mängd olika branscher, samt laboratorium i olika segment. Du jobbar mot tydliga mål och rollen innebär en hel del frihet, ansvar och egen kreativitet. Till din hjälp har du bl.a. en närvarande säljchef, kompetent serviceorganisation, innesäljare, egen produktionsenhet samt en marknadsavdelning.

Som säljare vinner du affärer genom din positiva attityd, din kreativitet, din kunskap och din envishet. Kort och gott är du en säljare som är lätt att gilla. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av försäljning mot industri- och labsektorn. Givetvis har du erfarenhet av både korta och längre säljcykler. När det gäller kunskap inom vägning är vi många med lång erfarenhet som gärna delar med oss av vår kunskap till dig. Tidigare erfarenheter inom segment laboratorium, d.v.s. utrustning och övriga instrument, är också väldigt meriterande.

Du är vår nya distriktssäljare om du:
  • har erfarenheter av uppsökande försäljning, det är meriterande om du genomfört en säljutbildning.
  • Har intresse för teknik.
  • Har förmågan att identifiera problem hos kunden och föreslå effektiva lösningar och nya användningsområden av våra produkter och tjänster.
  • Är en driven och strukturerad säljare som gillar att arbeta självständigt såväl som i team.
  • Är social och öppen med en uttalad framåtanda.
  • Har körkort och datavana.
Vi erbjuder:

En viktig position i ett växande företag som värnar om att behålla en familjär sammanhållning. Du kommer att arbeta med mycket konkurrenskraftiga produkter som är marknadsledande inom vågteknik. Du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet är ledorden. Som nyanställd får du en gedigen introduktion, fortlöpande produktutbildningar och tjänstebil. Vi erbjuder vår nya distriktsäljare marknadsmässiga förmåner.

Kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Jonny Knekthage, VD på ADDvise Tillquist på telefon 0706-291437 alternativt Mikael Ahlin, Sales Manager på ADDvise Tillquist på telefon 0708-566 772.

Välkommen med din ansökan!

Tillquist ingår i ADDvise Group AB (publ) sedan 2012. ADDvise Group AB är en expansiv koncern som genom dotterbolagen ADDvise, IM Medico, Sonesta, KEBO, STI, LabRum och Tillquist erbjuder helhetslösningar i form av produkter och tjänster till sjukvård och forskningsmiljö. Bolaget är listat på Nasdaq OMX First North. Tillquist tillverkar, marknadsför, säljer och utför service på medicintekniska produkter, laboratorieutrustningar och vågar till kunder inom sjukvård, forskning samt industri och handel. Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter och specialistkunskap inom våra kunskapsområden. Tillquist är sedan 1986 ett av SWEDAC ackrediterat Kalibreringslaboratorium för vågar. Vi tillverkar vågar av vårt eget varumärke (Stathmos) i vår produktionsenhet i Växjö och har huvudkontoret i Stockholm.Läs mer om oss på www.tillquist.se

Nyckelord: säljare, Account Manager, distriktsäljare, industri, vågar, KAM, Industrisäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Key Account Manager, Fältsäljare, Regionsäljare, Laboratorium
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!