Säljansvarig mot energibranschen

Om jobbet

Enoro fokuserar sin verksamhet på att utveckla och leverera IT-system till energibolag. Vi har över 20 års erfarenhet av att utveckla och leverera IT-system som förbättrar våra kunders affärsprocesser. Vi har både bred och djup kunskap om marknaden och om hur förändringar kommer att påverka energibolagens verksamhet på både kort och lång sikt. Vi är över 300 experter till din tjänst - beredda att förbättra användarupplevelsen och öka lönsamheten.
Läs mer på www.enoro.com
Är du en erfaren säljare av IT lösningar med god kännedom om energibranschen? Vill du arbeta i en tillväxtbransch? Då kan detta vara en roll för dig!
Om tjänsten
Vi söker en erfaren säljansvarig som ska ansvara för försäljning och kundverksamhet av
Enoros CIS lösning mot nya kunder i Sverige. Enoro CIS är en modulbaserad standardlösning, som har utvecklats tillsammans med nordiska energibolag. Den är konstruerad för att stödja en gemensam nordisk energimarknad och omfattar el, fjärrvärme, vatten och bredbandstjänster.
Kunderna är främst energibolag. Kontoret ligger i Kista och rollen innebär resor inom Sverige och till Enoros kontor i Norden, främst till Dale i Norge. Du rapporterar direkt till Country
Manager Sverige.
Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kartläggning av marknaden i syfte att identifiera nya kunder och leads
  • Utveckling av försäljningstrategier och aktiviteter mot kunder
  • Bygga relationer och genomföra kundmöten
  • Bevakning av upphandlingar
  • Projektledning i samband med utförande av upphandlingar
  • Skapa kunderbjudanden
  • Representation vid konferenser, mässor och nätverk
Vem är du?
För att vara rätt person för denna roll ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet och dokumenterat goda resultat från en säljande och affärsinriktad roll inom IT (B2B). Du har ett stort kontaktnät och god kännedom om energibranschen.
Som person är du mycket bra på att bygga relationer och att vinna förtroende. Du har en stark egen motor, är självgående och kommunicerar väl både i tal och skrift. Du är van att hantera många parallella projekt och arbetar strukturerat och noggrant. Vi tror att du har en fallenhet för att samarbeta med andra och uppfattas som en enkel person att ha och göra med.
Enoro erbjuder
Enoros företagskultur präglas av en stark laganda och medarbetare som är stolta över de lösningar och resultat som hittills uppnåtts och som även är motiverade att fortsätta bidra till företagets tillväxt och expansion.
Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag då urval sker löpande. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson, 070-841
92 10.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget