Säljande regionchef inom bygg- och anläggning, Stockholm.

Om jobbet

Jobzone expanderar och söker en Säljande Regionchef inom Bygg och anläggning!

Jobzone är ett nordiskt bemanningsföretag som bland annat personalförsörjer byggindustrin med kvalificerade medarbetare. Verksamhet och koncept har utvecklats i Norge och nu storsatsar vi på den svenska marknaden.

Jobzone Norden omsätter ca 1,5 miljarder kronor varav ca 400 miljoner inom bygg och anläggning.

Tjänsten

Vi expanderar inom Bygg- och anläggningsbranschen och söker en regionchef för Stockholmsområdet.

Som regionchef blir ditt ansvar att fortsätta vår expansion och utöka verksamheten i området. Du är den som ska bygga, driva och utveckla ditt team och säkerställa vår gemensamma framgång. Du ansvarar för bland annat för försäljning, kundbearbetning, kundkontakter, affärsutveckling samt personal- och arbetsmiljöfrågor.

Vi vill att du ska vara den som rör dig på fältet, ror i land affärerna och upprätthåller goda kundrelationer. För personalförsörjningen finns intern och extern rekryteringshjälp som stöder dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen kunskap och erfarenhet från bygg och anläggningsverksamhet. Du älskar att skapa relationer och göra affärer som baseras på win-win lösningar.

Du har troligen ett stort nätverk och är självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är engagerad och kommunikativ, med en god förmåga att samarbeta med andra.

Dina kvalifikationer:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Relevant branscherfarenhet
  • Kännedom om lagar och branschregler
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Ledarerfarenhet
Villkor

Heltid. Tillsättning omgående. Placering på HK i Globen.

Du får en bra fast lön samt en bonus som är unik i branschen! Levererar du enligt uppsatta mål kommer du tjäna mycket bra.

Vi strävar efter mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Sök tjänsten enligt nedan eller genom att maila till katarina.nevenius@jobzone.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Anton Lind VD Jobzone Bygg och anläggning AB

Mobil: 070-7788336 Mail: anton.lind@jobzone.se

Ansvarig rekryterare: Katarina Nevenius
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 dec

Om företaget

Jobzone grundades 2002 och är idag ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

Jobzones målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare! Vår kultur är välkomnande och vi har ett stort engagemang med höga ambitioner.

Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera. Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var