Säljande medarbetare till Melanders Söderhallarna

Om jobbet

Nu söker vi till butiken i Söderhallarna en säljande, positiv och service-minded medarbetare. Har du ett stort och brinnande intresse för mat och råvaror av högsta klass är det förmodligen dig vi söker.

Det är en fördel om du arbetat med mat tidigare, kanske som kock eller kallskänka? Eller arbetat med försäljning med mat över disk tidigare.

Melanders ledord är: kvalitet, service och personligt bemötande. Dessa egenskaper kommer vi att värdera hög vid en eventuell anställning. Vi vill att du ska kunna prata och skriva flytande svenska.

Vi erbjuder ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Arbetstiderna är förlagda måndag till lördag. Vi anpassar efter
Söderhallarnas öppettider och har ingen verksamhet på söndagar eller röda dagar.

Tjänsten omfattar heltid och är tillsvidare, med tillträde omgående.

Känner du att det är dig vi söker? Tveka inte, skicka CV och personligt till vår butikschef Oscar.kettler@melanders.se intervjuer fortgår löpande
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Oscar Kettler

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Melanders säljer i sina butiker färsk fisk, skaldjur och delikatesser över disk. Utöver försäljningen i våra butiker har vi även en omfattande cateringverksamhet. Förutom verksamhet här i Söderhallarna har vi både butiker och restauranger på ett flertal ställen i Stockholmsområdet.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var