Säljande Kontorschef till Tyresö - Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Om jobbet

Välkommen till Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja. Vi är en unik mäklare. Inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst och värderingsstyrt företag. När 10600 svenskar fick välja sin favoritmäklare så valde de Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Vi är idag Sveriges tredje största mäklarkedja och siktar vidare mot högre höjder.

Om tjänsten:

Vi söker nu en driven person som delar vår vision att göra vårt kontor i Tyresö till ett av de ledande kontoren på marknaden. Vi ser gärna att du blir delägare i kontoret men också att du är beredd att ta ett helhetsansvar för den dagliga driften. Du kommer in i Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med allt vad det innebär av fördelar av ett starkt huvudkontor men du kommer även in i en mindre koncern som är delägare i ett flertal LFF kontor. I dina arbetsuppgifter ingår personalledning, rekrytering, budgetansvar, långsiktiga kundrelationer, nykundsbearbetning, marknadsföring, kundevenemang, interna tävlingar med mera. Företaget kommer i och med din anställning att gå in i en expansiv fas, där vår prioritet är att öka omsättning och marknadsandelar. För att lyckas med detta får du hjälp av dom andra kontoren med mötesbokning etc.

De första åren tror vi att du kommer att jobba halvtid som mäklare och halvtid som kontorschef. Du kommer ha en bra fast lön med goda förtjänstmöjligheter.

Vi tror att du:

För att du ska vara framgångsrik hos oss är det avgörande att du är en handlingsorienterad, pragmatisk och affärsorienterad person. Det kommer krävas att du är nyfiken och ständigt vill lära dig mer om marknader, branscher och människor. Självklart älskar du att söka kontakt med människor och har en förmåga att hitta bra möjligheter att komma vidare - oavsett vad målet är. Och givetvis älskar du försäljning och att gå på avslut!

För att kunna bli ett av de ledande kontoren på marknaden så måste vi skapa ett attraktivt lag med god teamkänsla, ett öppet feedbackklimat och en anda som genomsyras av hårt arbete och mycket glädje samt att skapa förutsättningar för utveckling för var och en i vårt team. Denna målsättning gör att du som chef måste vara en lyhörd glädjespridare med stor förmåga att entusiasmera dina blivande kollegor. Du har god förmåga att skapa tillit och kommunicera våra värderingar.

Personliga egenskaper:
  • Starkt affärsmannaskap och en god verksamhetsförståelse
  • Förmåga att se affärsmöjligheter och agera på dessa
  • Trygg och prestigelös som ledare
  • Drivs av prestation och motiveras av utmanande mål
  • Relevant bakgrund från mäklarbranschen
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Önskas ytterligare information når du Jenny på jenny.frojd@salesonly.se alternativt 073-96 28 587. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Välkommen med din ansökan!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en del av Länsförsäkringar. Därför kan vi erbjuda både säljare och köpare en helhetslösning med bank, försäkring och fastighetsförmedling för att bostadsbytet skall bli en sådan trygg affär som möjligt - vi kallar det heltäckande fastighetsförmedling. Länsförsäkringar har ca 160 Bobutiker runt om i landet varav ca 30 i Stockholm.

Sökord: Kontorschef, chef, mäklare, fastighetsmäklare
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget