Säljande Konsultchef

ESSIQ AB · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Säljande konsultchef till stockholm

ESSIQ söker nu en engagerad, initiativrik och självgående person till Stockholmsregionen. Du får både ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i ett bolag med framåtanda. Din roll på ESSIQ innebär ansvar för försäljning, rekrytering och personalvård. Dina främsta uppgifter kommer vara att utveckla affärsrelationen med både befintliga och nya kunder samt vara ett stöd åt konsulterna i Stockholm som du har personalansvar för.

Din profil
  • Du är affärsmässig, lägger stor vikt vid kvalitet vilket inger förtroende hos både kunder och kollegor så att det skapas långsiktiga relationer.
  • Du ser möjligheter och är lösningsorienterad.
  • Du har tekniskt kunnande och intresse.
  • Du är självgående och resultatinriktad med en stark drivmotor och god kommunikationsförmåga.
  • Vi ser gärna att du har säljerfarenhet av uppsökande försäljning med goda resultat.
  • Som person är du social och positiv.
För dig som har ambitioner och vill ha utmaningar är detta ett stimulerande arbete i ett engagerat och framåtsträvande företag som sätter sina medarbetare i fokus. För rätt person innebär rollen stor frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Känner du igen dig i ovanstående är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande. Vår ambition är att ha vår nya kollega på plats senast januari 2017.

Kontakt

För mer information om tjänsten ring Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74.

Välkommen med din ansökan!

ESSIQ är ett konsultföretag som sätter medarbetaren i fokus. Målsättningen för ESSIQ är att samla de bästa i branschen och skapa ett team av världsklass. ESSIQ finns i Göteborg, Jönköping, Malmö och Stockholm, vi är över 200 medarbetare som arbetar med produktutveckling inom mekanik, elektronik- mjukvara, design & UX, och projektledning. ESSIQ är ett värderingsstyrt företag där man arbetar efter framgångsfaktorerna nytänkande, öppenhet och professionalism. Läs mer på www.essiq.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!