Säljadministratör till Capgemini!

Om jobbet

Drivs du av att arbeta med många kontaktytor och har ett skarpt sinne för administration? Har du dessutom intresse för IT och försäljning? Då kan du vara nästa viktiga byggsten för till IT och Management konsultbolaget Capgemini!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Capgeminis räkning en säljadministratör som kommer att fungera som en länk mellan säljare och andra interna funktioner inom företaget. Capgemini är ett av världens största konsultbolag inom management och IT och på kontoret i Alvik blir du en del av ett globalt team som arbetar inhouse. Företaget gemonsyras av stor affärsmässighet och ambition hos sina anställda och ligger i framkant inom sin bransch.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capgeminis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Capgemini. Capgeminis intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som säljadministratör blir din huvudsakliga arbetsuppgift att i största mån vara behjälplig och avlasta säljarna på företaget. Avlastningen kommer främst ske genom administrativa uppgifter men även att finnas till hands och stötta när det behövs. I rollen blir du en viktig del i kedjan av interna kontakter mellan olika funktioner inom företaget, till exempel mellan HR-funktionen och säljarna. Rollen som säljadministratör är en bred roll och du förväntas ta ett stort ansvar för flera olika delar.

Du kommer till exempel att:
 • Agera säljstöd för säljarna
 • Avlasta säljarna med diverse administrativa uppgifter
 • Vara en viktig del i den interna kommunikationen och relationerna mellan olika funktioner på företaget.
Vi söker dig som
 • Har någon form av akademisk utbildning, förslagsvis inom business administration eller motsvarande
 • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet av tjänster inom sälj eller service med mycket eget ansvar
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift för att kunna kommunicera med olika aktörer
Det är meriterande om du har IT-kunskaper eller arbetslivserfarenhet av liknande tjänster inom IT då detta kommer underlätta förståelse för förfrågningar från kunder och kollegor samt förståelse för affärsområdet i stort.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som säljadministratör krävs att du är självgående, social och noggrann. Ditt arbete kommer innebära mycket eget ansvar med varierande svårighetsgrad på arbetsuppgifterna. Därför kommer det vara av stort värde att du är lösningsfokuserad med ett affärsmässigt tankesätt.
Som person drivs du av ett förbättringstänk kring hur dina områden kan effektiveras. Då tjänsten innebär en del administration är det även av stor vikt att du trivs med den typen av arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Alvik, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Capgemini är ett stort franskt Management- och IT-konsultbolag som ägs av Cap Gemini S.A. i Frankrike och är noterat på Parisbörsen. Företaget är ett av världens största konsultbolag inom management och IT och har 180 000 anställda, varav en drygt fjärdedel i Frankrike och Indien vardera samt cirka 2 500 i Sverige.