Säljadministratör/offertingenjör till kamstrup

Om jobbet

Har du ett stort driv och vill arbeta i en varierande arbetsroll med mycket frihet under ansvar på ett växande teknikföretag? Här får du chansen att använda din administrativa, kreativa och kommunikativa sida för att vara med och forma en ny roll på Kamstrup!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kamstrups räkning en Säljadministratör/Offertingenjör. Kamstrup är i kraftig tillväxtfas och utökar därför med en medarbetare till området el. Rollen är en ny roll på avdelningen men du kommer sitta tillsammans med kollegor som har samma roll inom områdena värme, kyla och vatten. Du kommer att sitta på Kamstrups kontor i Täby.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kamstrups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som Säljadministratör/Offertingenjör kommer du att arbeta brett som stöd till säljare, säljchef och kunder till företagets elmätare innefattande administration, offertarbete och inkommande kundsamtal. Utöver detta kommer du att vara ett allmänt stöd i administration och planering av event, mässor, användardagar och utbildningsdagar

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram och bearbeta offerter
 • Bearbeta order från interna och externa parter
 • Konfigurera produkter i det interna orderhanteringssystemet
 • Arbeta med kalkyler, planering av leveransprognoser och koordinering av kostnader
 • Ge service till kunder över telefon
 • Planera och administrera marknadsdagar
 • Hitta nya arbetssätt och utveckla processer inom din roll
Tjänsten passar dig som har ett stort driv, är teknikintresserad och vill använda detta i en varierande, administrativ och kommunikativ roll. Du får chansen att visa upp dig för ett växande företag inom energibranschen och att kunna forma din roll och dina arbetsdagar.

Vi söker dig som
 • Har gymnasieexamen
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet som administratör, koordinator, tekniker, säljare eller motsvarande
 • Har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kundkontakt och intern kontakt är på svenska
 • Har goda kunskaper i engelska då Kamstrups koncernspråk är engelska
Det är meriterande om du behärskar danska, då översättningar på danska kan förekomma. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

Som person har du en stor vilja till, samt lätt för, att lära dig nytt. Du har lätt att identifiera nya arbetsuppgifter och du är den som hela tiden tar nya, egna initiativ. Du har en kreativ ådra där du ser förbättringspotential i arbetssätt och processer och du tvekar inte att prova samt föra vidare dina idéer. Vidare är du prestigelös i att kunna hjälpa dina kollegor på andra avdelningar om det behövs och du har en god förmåga att kunna kommunicera med många olika typer av människor samt ge bra servie.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Täby
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Kamstrup är ett dotterbolag till Kamstrup A/S som är en global koncern med huvudkontor i Danmark. Kamstrup är bland världens främsta producenter av Smart Metering-lösningar för energi- och vattenmätning, representerade i över 40 länder och med en stark internationell position. Kundrelationer bygger på trovärdighet, ansvarskänsla och hög kvalitet. Våra medarbetare tar fasta på kundorientering och handlingskraft. Över 1000 engagerade medarbetare efterlever dagligen dessa värderingar och gör Kamstrup till en innovativ och global samarbetspartner.