Sälj + snabb karriär + IT = Customer Success Specialist hos Upsales

Om jobbet

Upsales fortsätter att växa och fortsätter därför att utöka sin styrka. Är du nyexad inom IT/Teknik och vill visa vad du går för? Är dina stora intressen IT, affärer, kundvård, webb och mjukvara? Tycker du dessutom att det är kul med aktiviteter efter jobbet och vill jobba på ett företag som låter sina anställda utvecklas? Upsales söker nu nya stjärnor som villl arbeta som Customer Success Specialist och på sikt ta sig vidare och arbeta med nysälj eller som KAM!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Upsales räkning en Customer Success Specialist. Upsales växer och söker därför fortsättningsvis nya talanger som vill växa med dem. Din roll tillhör Customer Success teamet vilka är kärnan i Upsales organisation. Teamet jobbar nära kunderna, har nära kontakt med alla avdelningar internt; produktutveckling, säljorganisation etc. För rätt person finns också möjlighet att utvecklas mot och inom de områden du brinner för. Tanken är att du ska ta dig an nya roller så snat det går där Upsales erbjuder spännande möjligheter inom sälj, exempelvis KAM eller Business Consultant. Att jobba på Upsales innebär utöver att arbeta i ett techbolag i framkant också att få arbeta med kollegor som gärna ses efter jobbet på olika teamaktiviteter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Upsales önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som Customer Success Specialist kommer du arbeta med det viktigaste inom hela Upsales, nämligen kunderna. Upsales söker därför en person som trivs i en kundnära roll, som förstår nyttan av produkten och som drivs av att hjälpa våra kunder framåt. I rollen arbetar du med målet att kunden ska använda och få ut så mycket som möjligt av Upsales.

En vanlig dag kommer du till exempel att:
 • Aktivt lösa problem åt kunderna via mail, telefon och chatt
 • Hålla i utbildningar, webbinar och demos
 • Ta fram guider, filmer och artiklar för nya funktioner
 • Löpande utveckla kunderna och skapa merförsäljning
Tjänsten passar dig som vill jobba inom IT och har ett stort intresse för affärer och kundvård. Upsales erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbväxande techbolag, på sikt finns möjlighet att forma rollen och utvecklas internt mot det du brinner för. Vidare erbjuder Upsales ett brett förmånsutbud, vad sägs till exempel om 6 veckors semester och generöst friskvårdsbidrag?

Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildning, exempelvis systemvetenskap, högskole- civilingenjör eller liknande
 • Har ett stort intresse av IT, teknik, webb och mjukvara
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken
 • Har erfarenhet av service och tycker om att arbeta i en kundnära roll
Som person är du en kommunikativ problemlösare. Du är positiv, utåtgående och har en bra energi som du gärna sprider till andra. Du tycker om att samarbeta och gillar dessutom att hitta på saker även efter arbetstid.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Rekrytering
 • Placering: Stockholm, Hötorget
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Upsales är ett unikt SaaS-bolag som hjälper företag att öka och effektivisera försäljningen med hjälp av digitala verktyg för säljteamet. Deras produkt är efterfrågad, etablerad och de är verksamma i en bransch med stor tillväxt. Just nu händer det mycket på Upsales, de ska ut på fler marknader och nå större kundgrupper. Upsales har en spännande resa framför sig och nu behöver de Din hjälp för att växa ännu mer.