Sales support till nätmäklaren ig markets!

Om jobbet

Studerar du ekonomi och har ett stort intresse för aktiemarknaden och trading? Är du som person noggrann, självgående och positiv? Vi söker just nu en sales support på deltid till IG Markets. Sök tjänsten redan idag då starten är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för IG Markets räkning en sales support. IG Markets är ett världsledande, globalt bolag inom handel med finansiella derivat med huvudkontor i London. Du kommer att sitta placerad på det svenska kontoret i Stockholm. I Stockholm ansvarar man för den Skandinaviska marknaden och arbetsmiljön här präglas av en stark entreprenörskänsla, hela tiden med ett starkt stöd från huvudkontoret i London. Just nu är IG Markets inne i en kraftig tillväxtperiod och därför behöver man nu rekrytera in nya förmågor som vill vara med på den fortsatta framgångsresan. IG Markets sitter på en mycket central och attraktiv adress i Stockholm och på kontoret jobbar idag 10 personer.

Som sales support kommer du att avlasta deras säljare i det administrativa arbetet som uppstår i samband med handel av finansiella derivat. Du kommer att få en introduktion i samband med din start och omfattningen av tjänsten är ca 5-10h per vecka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IG Markets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IG Market.

Arbetsuppgifter

Som sales support kommer du att ha ett nära samarbete med IG Markets säljstyrka och avlasta dem i det administrativa arbetet kring handel med finansiella derivat. I samband med att säljarna får en ny kund blir din uppgift att komplettera med ID- handlingar, personuppgifter samt dokumentation kring inkomst och besparingar.

Tjänsten kan vidare innebära att:
  • Sammanställa information i samband med olika events
  • Uppdatera olika delar i deras affärssystem
Tjänsten passar dig som studerar ekonomi med inriktning mot finans och har ett stort intresse för aktiemarknaden och trading. Då du sitter nära säljarna kommer du att få en inblick i marknaden och skapa dig värdefull erfarenhet för framtida utmaningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar ekonomi med inriktning mot finans i dagsläget och har ca 1-3 år kvar av din utbildning. För att på ett effektivt sätt kunna komma in i arbetet ser vi även att du har erfarenhet av någon administrativ roll sedan tidigare där du visat på förmåga att arbeta självständigt. Självklart är det även meriterande om du har ett intresse för handel med derivat!

* Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Som person är du noggrann, självgående och har en positiv inställning. Du kan på ett effektivt sätt strukturera upp din tid för att nå uppsatta deadlines och samtidigt hålla en hög kvalité i ditt arbete. Du bidrar med energi och trivs i en miljö där det är högt i tak och där man hjälper varandra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 5-10h
  • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

IG Markets är ett världsledande, globalt bolag inom handel med finansiella derivat med huvudkontor i London. Läs mer på deras hemsida IG Markets